Marques de Caceres CAVA Brut

Marques de Caceres CAVA Brut
Marques de Caceres CAVA Brut
Marques de Caceres CAVA Brut Marques de Caceres CAVA Brut

Marques de Caceres CAVA Brut

Vinul are o culoare galben pai eleganta. Notele elegante de briosa, drojdie si cremozitatea vinului se combina si se completeaza cu prospetimea aromelor de fructe proaspete, arome fine de citrice, fiind sustinute de aciditatea vinului si echilibrate cu dozajul. Perlajul fin si persistent invaluie palatul si dau eleganta vinului nu doar vizual ci si prin textura fina care le ofera. Postgust persistent cu note de fructe si flori albe. Structura armonioasa, echilibru perfect intre prospetime si maturitate.

51,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Strugurii din cele 3 soiuri locale sunt selectati din diferite podgorii si recoltati manual, intre 25 august si 25 septembrie. Odata ce amestecul final din vinurile de baza a fost definit, vinul este îmbuteliat cu „liqueur de
tirage”. A doua fermentare are loc intr-o pivnita subterana, urmata de o perioada de imbatranire in contact cu drojdiile. Vinul petrece cel putin 11 luni in vinarie; timp suficient pentru a dobandi un echilibru corect de fructe (din struguri), bogatie (din drojdie) si o integrare perfecta a bulelor.

Temperatura de servire: 6 °C.

Asocieri culinare: se potriveste bine cu toate tipurile de bucatarie internaționala, precum peste si fructe de mare, orez, paste, carne alba, mancaruri picante si branza.

Caracteristici

  • Clasificare - Brut
  • Soi - 50% Xarel.lo, 30% Macabeo, 20% Parellada
  • Tara de origine - Spania
  • An recolta - N/A
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 11,5%
  • Culoare - Alb

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile