Carpe Diem Casa Vinicola Luca Vin Spumant Brut Natur

Carpe Diem Casa Vinicola Luca Vin Spumant Brut Natur
Carpe Diem Casa Vinicola Luca Vin Spumant Brut Natur

Carpe Diem Casa Vinicola Luca Vin Spumant Brut Natur

Gust bine echilibrat, mineralic, cu note de mere verzi, fructe exotice si agris, care trece intr-un postgust prospat si elegant. Bogat in arome de flori, fructe (mere verzi, citrice). Culoare galben pai, perlat. Acest spumant este produs in conformitate cu tehnologia clasica franceza, prin fermentarea secundara in sticla si maturarea ulterioara timp de 15 luni in pozitie orizontala, din struguri de calitate superioara.

Promotie Promotie!

119,00 lei

-28%

85,68 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Vinurile Carpe Diem sunt produse de Casa Vinicola Luca, cu traditii din 1924. Timp de patru generatii, familia Luca s-a dedicat crearii unor vinuri impresionante care reflecta specificul celor mai bune podgorii moldovenesti si traditiile locale de vinificatie. Cu toate acestea, primii vinificatori ai familiei Luca au intampinat multe obstacole pentru ca visul lor de a avea o crama privata sa devina realitate. Vinurile Carpe Diem au prins viata pentru prima data in 2011.

Spumantul brut natur Carpe Diem (cu un dozaj de zahar de 0, pana la 3 grame) este un vin cupaj cu o componenta unica: Riesling si Feteasca Regala, din recolta anului 2019, cu un proces de fermentatie de 15 luni.

Are un gust usor, revigorant, floral (flori de camp), dar si fructat, de citrice si mere verzi. Continutul redus de zahar il face oarecum neobisnuit in comparatie cu sampaniile comune, insa intentita producatorului a fost de a crea un spumant pentru cunoscatori, jumatate din editia initiala de 4500 de sticle din 20017 fiind vanduta in avanpremiera colectionarilor si amatorilor de vinuri rare.

Temperatura de servire: 6 - 8 °C.

Asocieri culinarepreparate exclusiviste, icre negre, icre rosii, deserturi fine.

Caracteristici

  • Clasificare - Brut Natur
  • Soi - Feteasca Regala, Riesling
  • Tara de origine - Rep. Moldova
  • An recolta - 2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Alb
  • Apelatie - Codru

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile