Carassia Clasic Brut Carastelec

Carassia Clasic Brut Carastelec
Carassia Clasic Brut Carastelec

Carassia Clasic Brut Carastelec

Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate și noblețe acestui vin, iar dozajul minim adăugat înainte de dopuirea finală lasă aromele fine să stralucească. Perlaj fin persistent, postgust complex lung cu note minerale.

106,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Spumantele CARASSIA sunt obtinute numai prin metoda traditionala, Champenoise, adi a u a doua fermentatie in sti a si sunt maturate minim 20 de luni inainte de degorjare, maturarea inde un ata oferind spumante or arome omp exe, per aj fin, iar minera itatea din so e ofera stru tura e e anta vinuri or. Intregul proces de vinificare, de la recolta, pana la remuaj, degorjare si etichetare se intampla in propria crama.
Spumantele CARASSIA au fost premiate chiar de la prima editie la campionatul mondial dedicat exclusiv vinurilor spumante The Champagne and Sparkling Wine World Championship, in 2017 fiind distins cu medalie de argint, iar editia actuala Carassia Blanc de Blancs a fost premiat cu Medalie de Aur, respectiv un premiu special Best in Class Future Release.
E hiparea ramei u uti aje u tramoderne a fost efe tuata in anu 2013, astfe dispunem de rezervoare de fermentare din ote inoxidabi u sistem de ra ire, inie automata de imbute iere vin eferves ent si vin inistit, uti aj de eti hetat, uti aj de remuaj pentru spumant etc. Rezervoarele de inox au o apa itate tota a de 2300 h , din are doua rezervoare sunt spe ia e de presiune pentru produ erea vinuri or petiante, iar 4 rezervoare on epute pentru a produ e vin rosu. inuri e maturate producem folosind butoaie de stejar de 225 litri, tip barrique, respectiv de 500 litri.

Caracteristici

  • Clasificare - Brut
  • Soi - 65% Chardonnay, 18% Pinot Noir, 17% Meunier
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - N/A
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 12%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile