Oeno Artis - Despre noi

De la prieteni pentru prieteni

Va intrebati cine suntem? Este normal. Ati fi surprinsi sa aflati ca suntem doar doi prieteni pasionati de vin. Doi prieteni care doresc sa impartaseasca din pasiunea lor si celorlalti.

Acum mai bine de doi ani, legati de aceasta dorinta impartasita impreuna cu un pahar de vin am selectat cateva produse de exceptie si am pornit sa le facem cunoscute apropiatilor.

 Initial, am inceput proiectul OenoArtis cu un singur gand:

“Sa facem accesibile celorlalti comorile oenologice romanesti”.

Ajutati de furnizori de incredere, pas cu pas, am adus pe mesele apropiatilor nostri vinurile care aduc inspiratie si bucurie.

Le-am ales doar pe acelea pe care si tu, la randul tau le-ai oferi cu drag si incredere familiei tale.

Am fugit de contrafaceri sau de propuneri neserioase si am oferit prietenilor doar produse de valoare, acele vinuri cu care amintirile devin mai frumoase iar experientele ajung memorabile.

De la cei ce cunosc la cei care cauta

Da, este adevarat! Cautarea noastra s-a transformat in cunoastere, experienta si expertiza pe care le folosim din plin in recomandari pentru cei care cauta “VINUL”.

De aceea pentru cei care ca si noi au pornit pe acest drum am facut o promisiune:

"Vom aduce pe acest site doar ceea ce cunoastem si apreciem cu adevarat!"

Ca tu sa ai o referinta de valoare, necontaminata de interese economice sau de simpatii arbitrare. Pentru ca tu sa poti sa faci alegerile cele mai bune!

De la un grup restrans la o comunitate selecta

Dupa atata timp nu mai suntem putini iar lucrul acesta ne bucura. Daca ai gasit aici ceea ce cauti te asteptam si data viitoare.

Si pentru ca intr-o comunitate invatam unii de la altii, te asteptam sa ne spui despre tine si despre preferintele tale. Te invitam sa folosesti pagina de contact. Si iti promitem ca-ti vom raspunde cat mai rapid posibil.

Sa auzim de bine si sa ne bucuram de un vin bun!

Prietenii OenoArtis


Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile