SMERENIE 2016
Imbuteliat la 04.07.2018
Editie de 28624 sticle 0.75l
Shiraz 48%
Pinot Noir 29%
Dornfelder 23%
Strugurii culesi intre 5-24 Septembrie 2016. Fermentare timp de 10 zile (Dornfelder), 14 zile (Pinot Noir), 18 zile (Shiraz) la 25 C
Maturat in butoaie de stejar timp de 14-22 luni.
Desemnat cel mai bun vin Romanesc de catre publicatia Gault & Millau – editia 2019, unul dintre cele mai importante Ghiduri Gastronomice Internationale.
SMERENIE 2017
Imbuteliat la 13.08.2019
Editie de 30600 sticle 0.75l
Shiraz 45%
Pinot Noir 31%
Dornfelder 24%
Strugurii culesi intre 8-26 Septembrie 2017. Fermentare timp de 9 zile (Dornfelder), 16 zile (Pinot Noir), 18 zile (Shiraz) la 25 C
Maturat in butoaie de stejar timp de 13-20 luni.
SMERENIE 2018
Imbuteliat la 10.08.2020
Editie de 29330 sticle 0.75l
Shiraz 40%
Pinot Noir 34%
Dornfelder 26%
Strugurii culesi intre 3 Septembrie si 8 Octombrie 2018. Fermentare timp de 11 zile (Dornfelder), 14 zile (Pinot Noir), 17 zile (Shiraz) la 25 C
Maturat in butoaie de stejar timp de 15-25 luni.
Distins cu Medalie de Aur la concursul international Mundus Vini Editia 2022/Germania unul din cele mai prestigioase concursuri de vinuri din lume.
Temperatura de servire: 16-18 °C.
Asocieri culinare: carne de vita in sange, carne de vanat mare, friptura de curcan, carne de porc la gratar, desert cu ciocolata amara si/sau fructe de padure.