Terra Romana Cabernet Sauvignon SERVE

Terra Romana Cabernet Sauvignon SERVE
Terra Romana Cabernet Sauvignon SERVE

Terra Romana Cabernet Sauvignon SERVE

Terra Romana Cabernet Sauvignon este produs din struguri de pe Colinele Dobrogei si a fost selectionat inca de la cules si transportat in conditii ideale pana la crama din Ceptura.

Culoarea sa profunda, echilibrul general, gustul de coacaze negre, afine, mure, taninurile fine, precum si persistenta sa deosebita sustinuta de o aciditate buna, fac ca acest vin sa aiba un potential de invechire de minimum 10 ani.

49,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Terra Romana Cabernet Sauvignon S.E.R.V.E

Anul 2012 a fost un an destul de dificil pentru viticultura românească, cu zăpezi neobișnuit de abundente urmate de temperaturi extreme în vară și o lipsă acută de apă. Toamna caldă și recolta timpurie au făcut ca vinurile roșii 2012 să se situeze peste media calității.

Acest Cabernet Sauvignon a fost selecţionat încă de la cules şi transportat în condiţii ideale de temperatură până la crama noastră din Ceptura, în camioane frigorifice. Vinificat după metoda tradiţională şi macerat pe boască pentru câteva zile la sfârşitul fermentaţiei alcoolice, a fost maturat apoi în baricuri de 2-3 ani pentru o perioadă care variază între 8 şi 12 luni, cca 50% din cantitate , restul fiind maturat în vase de inox şi asamblat ulterior. Vi-l prezentăm astăzi în starea sa cea mai pură; astfel, prezenţa unor depozite de tartru şi culoare în sticlă nu este imposibilă şi este dovada lipsei operaţiunilor de stabilizare.

ASOCIERE CULINARA: Vinul se serveşte cu carne roşie cu sos, vânat, brânzeturi puternice, pastramă de oaie, friptură de oaie la cuptor, cârnaţi picanţi

Temperatura de servire: 190C
Potenţial de învechire: 10 ani

Categorie : Vin rosu

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2016
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile