Cuvee Alexandru 2019 SERVE

Cuvee Alexandru 2019 SERVE
Cuvee Alexandru SERVE 20017 - Vin rosu sec

Cuvee Alexandru 2019 SERVE

Aspect:Rosu rubiniu intens.
Miros:Complex, visine bine coapte, coacaze negre, afine salbatice, ciocolata neagra, vanilie
Gust:Elegant, complex, echilibrat, gust bogat in fructe negre, mure, coacaze, ciocolata neagra, postgust lung

126,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Cuvee Alexandru 2019

Cand istoria devine legenda, prezentul trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor iar viitorul se construieste cu atentie. Cuvée Alexandru 2019 vine dupa zece ani de la prima sa editie legendara
ocupand locul in mintea celor care au gasit in acest cabernet nuantele surprinzatoare ale fructelor de padure si notele ascutite ale scortisoarei. Cei care se intalnesc cu el, gasesc in aromele sale
imbinarea unor contraste. Eleganta sa este completata de fermitatea accentelor, aratandu-ne ca timpul este cel care ne slefuieste in devenirea noastra.

Complexitatea sa aromatica in care se simt in special fructele negre, murele, coacazele, ciocolata neagra, precum si structura sa deosebit de puternica va continua sa il transforme intr-un vin
absolut iesit din comun, cu un potential de invechire de minimum 20 de ani. Realizat din struguri Cabernet Sauvignon din podgoriile din Dealu Mare, Cuvée Alexandru 2019 isi continua legenda, adaugand in fiecare an experienta vinificatorului prin note diferite create in procesul de maturare. Anul 2019 a ramas in istoria vinurilor de Dealu Mare ca fiind cel mai greu an, o perioada in care recoltele noastre au fost pierdute pe jumatate. Dar viata, in toata complexitatea ei, ne da o noua lectie. Strugurii din 2019 au fost exceptionali, asa cum se intampla atunci cand recoltele sunt mici.

Mirosul sau complex de visine bine coapte, coacaze negre, afine salbatice se completeaza surprinzator cu eleganta aromei de ciocolata neagra si vanilie. Pune un pahar de Cuvée Alexandru 2019 langa o masa bogata cu preparate din carne rosie, vanat, branzeturi maturate sau de oaie si serveste-l la 15–16°C. Vei avea tabloul complet al puterii manifestate discret, precum o unealta iscusita in mana unui lider.

Liderii nu sunt aceia care isi manifesta puterea cu scopul de a a fi vazuti, ci mai degraba sunt aceia a caror putere se manifesta cu eleganta, fiind acceptata cu bucurie de cei din jurul lor.
Cuvée Alexandru 2019 este un vin definit de puterea sa subtila si eleganta care te va insoti in momentele in care vei dori sa ai la masa o completare a modului tau de a fi.

Asociere culinara: Preparate din carne rosie, vita, vanat, oaie dar si branzeturi maturate

Temperatura de servire: 15-16°C, cu o aerare anterioara de circa 2 - 5 ore in sticla si 30 - 60 min. in decantor


Potential de invechire: minimum 20 ani

Editie limitata: 7.421 sticle numerotate individual din recolta 2019

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu
  • Apelatie - Dealu Mare, DOC
  • Garantie SGR - 0.50

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile