Golem Rosu Crama Basilescu

Golem Rosu Crama Basilescu
Golem Rosu Crama Basilescu - Vin rosu sec
Golem Rosu Crama Basilescu - Vin rosu sec Golem Rosu Crama Basilescu - Vin rosu sec

Golem Rosu Crama Basilescu

Amprenta aromatică este formată din parfumuri de cacao, ciocolată şi fructe de pădure cu note de prune uscate, caracteristice în general vinului de Feteasca Neagră, după care ies în evidenţă partea minerală şi vegetală, în care Cabernetul si Merlotul aduc condimentul ierbaceu, de tabac, piper negru, scortişoara şi cuisoare.

103,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Golem Rosu Crama Basilescu

Cupaj realizat din cinci vinuri diferite ca structura şi trei soiuri de struguri:  Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon şi Merlot din care doar două sunt baricate timp de 6 luni în butoaie din lemn de stejar frantuzesc şi românesc. Descriere  Amprenta aromatică este formată din parfumuri de cacao, ciocolată şi fructe de pădure cu note de prune uscate, caracteristice în general vinului de Feteasca  Neagră, după care ies în evidenţă partea  minerală şi vegetală, în care Cabenetul si Merlotul  aduc condimentul ierbaceu, de tabac, piper negru, scortişoara şi cuisoare. Gustul este al unui vin puternic, care explodează în diverse arome, completănd paleta aromatică descrisă în timpul  analizei olfcative. Coacazele şi murele se îmbină plăcut cu cafeaua dulce, vanilată, împreună instaurând corpul complet al vinului.

Se recomandă aerarea cupajului intr-un decantor cca 1 ora inainte de a fi degustat. Aroma din pahar vă surprinde plăcut printr-o evoluţie continuă timp de trei - patru ore. 2011 a fost un an exceptional pentru vinul roşu.

ASOCIERE CULINARA: brânzeturi, brânzeturi cu mucegai, carne roşie, vânat

Temperatura de servire: 16-18°C

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2013
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,8%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile