Prince Stirbey Spumant

Prince Stirbey Spumant
Spumant 2010 - spumant

Prince Stirbey Spumant

Prince Stirbey Spumant din aciditatea lui ridicata, impreuna cu mineralitatea fina si fructuozitatea proaspata si eleganta rezulta un vin spumant care trezeste toate simturile, de o usurinta si finete seducatoare, reflectand geniul locului unde s-a nascut si al oamenilor care l-au creat.

105,20 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Prince Stirbey Spumant

Deja la inceputul secolului XIX, expertii din Franta si Germania au constatat ca Cramposia este un soi potrivit pentru a fi vinificat ca spumant. Produs din struguri de Cramposie, vinificat conform metodei traditionale “champenoise”: dupa prima fermentare avinului de baza, s-a facut a doua fermentare in sticle, vinul maturand 4 ani pe drojdie in sticle. Urma remuajul manual timp de 2 saptamani, urmat de degorjare si dozare, dar fara adaos de zahar, folosind pentru dozaj numai acelasi vin spumant.

Din aciditatea lui ridicata, impreuna cu mineralitatea fina si fructuozitatea proaspata si eleganta rezulta un vin spumant care trezeste toate simturile, de o usurinta si finete seducatoare, reflectand geniul locului unde s-a nascut si al oamenilor care l-au creat.

ASOCIERE CULINARA: Varietati de aperitive, de la branzeturi invechite, somon, prosciutto, pana la pachetele de primavara si bruschette cu rosii sau simplu, ca aperitiv.

Temperatura de servire: 8-10°C

Categorie: spumant

Caracteristici

  • Clasificare - Brut
  • Soi - Cramposie
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2018
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 12%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile