Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2013

Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2013
Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2013
Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2013 Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2013

Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2013

Soare Cabernet Sauvignon are un buchet intens, aromele de lemn si condimente completand gustul taninos inca crud,limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate. Olfactiv: intens şi elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură şi coacăze negre), vanilie, caramel, ciocolată şi condimente fine. Gustativ: sec, plin, textura consistentă, complex cu tanini maturi şi post-gust delungă durată.

120,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Soare Cabernet Sauvignon Vinarte

VINIFICARE: strugurii atent selecţionaţi doar din parcelele cu expunere deosebită sunt recoltaţi manual în ladiţe de plastic. Producţie este limitată la 35 hl. pentru ca strugurii să ajungă la maturitate optimă. O a doua selecţie a strugurilor se face în cramă, pe banda de sortare, înainte de zdrobire. Urmează desciorchinarea, mustuiala fiind pompată în cisterne de inox cu temperatura controlată automatizat. Aici are loc prima parte a fermentaţiei alcoolice şi o maceraţie atentă pentru a avea un vin echilibrat, bogat în tanini rotunzi şi substanţe colorante. Spre sfârşitul fermentaţiei alcoolice vinul este tras în barrique-uri de stejar franţuzesc unde are loc şi fermentaţia malolactică, urmată de o perioadă de înnobilare a vinului prin maturare timp de 15-18 luni. Vinul este îmbuteliat şi învechit la sticla minim 6 luni în pivniţa cramei.

Vinul poate fi invechit la sticlă (8-12 ani) în condiţii de pivniţă, astfel căpătând o textură catifelată şi un buchet complex.

ASOCIERE CULINARA: carne rosie la cuptar sau gratar, vanat mare, preparate traditionale romanesti pe baza de carne, branzeturi maturate.

TEMPERATURA DE SERVIRE: 18OC

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2013
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile