Chateau Cristi Pinot Noir

Chateau Cristi Pinot Noir
Aromele de cirese, cuisoare, fructe de padure si vanilie sunt accentuate datorita gustului moale si elegant, precum si a notelor de violete si a postgustului de trufe.
Aromele de cirese, cuisoare, fructe de padure si vanilie sunt accentuate datorita gustului moale si elegant, precum si a notelor de violete si a postgustului de trufe.
Vinurile Chateau Cristi – gama de vinuri HoReCa, produse din materie prima selecta, recoltata doar manual si limitata la 6 tone per hectar. Toate vinurile din aceasta gama sunt maturate in butoaie de stejar timp de 6-12 luni.
Usor, cu o aroma transparenta si un postgust fin, vinul clasic Pinot Noir a fost maturat in butoaie de stejar mai bine de 8 luni.
Temperatura de servire: 12 - 18 °C.
Asocieri culinare: branzeturi moi, mancaruri cu sosuri cremoase si bucate din curcan si vitel.