Catena Zapata Adrianna Vineyard Fortuna Terrae Malbec

Catena Zapata Adrianna Vineyard Fortuna Terrae Malbec
Catena Zapata Adrianna Vineyard Fortuna Terrae Malbec 2018

Catena Zapata Adrianna Vineyard Fortuna Terrae Malbec

Culoarea rosu-purpuriu cu miros seducator, cu note de mure si capsuni uscate si subtonuri de pamant ud, ceai verde, flori uscate, pietre si praf. Gust corpolent, bine-legat si foarte focusat, cu caracter complex; mai musculos decat multe dintre editiile anterioare; extrem de lung si suculent.

450,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

98 Puncte James Suckling: ”Seducator din punct de vedere aromatic, cu notele sale de mure si capsuni uscate si subtonuri de pamant ud, ceai verde, flori uscate, pietre si praf. Corpolent, bine-legat si foarte focusat, cu un caracter la fel de complex pe palatin. Mai musculos decat multe dintre editiile anterioare. Extrem de lung si suculent. Are nevoie de cel putin patru sau cinci ani pentru a se implini. Incercati-l dupa 2024.”

97 Puncte Parker: ”Adrianna Vineyard Fortuna Terrae 2018 provine din soluri mai adanci cu argila si calcar plantate in 1992 in Gualtallary. In 2018, strugurii au fost culesi un pic mai tarziu, avand un randament mai mare pentru a obtine o aciditate mai ridicata. A fermentat cu 50% struguri nedesciorchinati in butoaie de 225 l si in butoaie rotative de 500 l si a fost maturat 18 luni in stejar frantuzesc. Etaleaza o oarecare austeritate si arome subtile, arome de fructe rosii si negre, un pic de condimente si un corp mediu spre plin, are nerv, iar, dupa ce sta un pic in pahar, dezvolta o nota timida de cimbru. Foarte echilibrat si savuros. In octombrie 2019 au fost imbuteliat 5040 sticle.”

Temperatura de servire17 - 18 °C.

Asocieri culinare: carne fripta, gratare, preparate cu sos lionez.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Malbec
  • Tara de origine - Argentina
  • An recolta - 2019/2020
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13,9%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile