Catena Zapata Adrianna Vineyard Mundus Bacillus Terrae Malbec 2018

Catena Zapata Adrianna Vineyard Mundus Bacillus Terrae Malbec 2018
Catena Zapata Adrianna Vineyard Mundus Bacillus Terrae Malbec 2018

Catena Zapata Adrianna Vineyard Mundus Bacillus Terrae Malbec 2018

Culoarea rosu-rubiniu cu miros profund, de sol negru bogat, masline negre si violete. Gust vibrant, frumos texturat si surprinzator de proaspat, corpolent, cu tanini puternici care emana forta si intensitate; mult piper alb si fructe negre in postgustul extrem de persistent.

1 280,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

98 Puncte James Suckling: ”Un vin cu adevarat profund, decadent care etaleaza arome de sol negru bogat, masline negre si violete. Corpolent, cu tanini puternici care emana forta si intensitate. Mult piper alb si fructe negre in postgust. Extrem de persistent. Un vin de pus in pivnita. Incercati-l dupa 2024.”

98 Puncte Parker: ”Adrianna Vineyard Mundus Bacillus Terrae 2018 a debutat cu o nota marcanta cremoasa, lactica, expresie a unui vin foarte tanar si delicat care a debutat cu acid malic din abundenta. Continut mai mic de alcool si aciditate mai sus decat la celelalte doua vinuri din via Adrianna; vibrant, frumos texturat si surprinzator de proaspat. Nota cremoasa si lactica a disparut din pahar dupa un timp, facand loc unor arome de plante, iar vinul a castigat in precizie si prospetime. S-a folosit un procent mai mare de ciorchini intregi, iar vinul a fermentat in beton cu drojdii indigene si a fost maturat 18 luni in butoaie vechi de stejar. In 2018, cele trei vinuri din via Adrianna au un caracter mai bine definit; diferentele sunt mai pregnante decat intr-un an ca 2017. Aceasta ar trebui sa fie una dintre cele mai bune editii ale Mundus Bacillus Terrae. In noiembrie 2019 au fost imbuteliate 4.800 sticle.”

Temperatura de servire: 17 - 18 °C.

Asocieri culinare: carne fripta, gratare, preparate cu sos lionez

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Malbec
  • Tara de origine - Argentina
  • An recolta - 2018
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13,7%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile