Tenuta Ulisse Primitovo Limited Edition

Tenuta Ulisse Primitovo Limited Edition
Tenuta Ulisse Primitovo Limited Edition

Tenuta Ulisse Primitovo Limited Edition

Culoare rosu rubiniu intens,buchet larg si complex, fructat cu aroma de prune si gem de cirese, note de tutun. Vin plin de corp, bine echilibrat, moale si bogat in taninuri elegante, impunator, elegant cu o tenta vibranta de acid mineral. Finalul este caracterizat de arome de cacao, cafea si vanilie.

Este un blend de vinuri provenite din recolte diferite, macerat timp de 15-20 de zile, urmat de fermentarea la o temperatura controlata si invechit in butoaie de stejar frantuzesc timp de 12 luni.

214,20 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Fondata in 2006, Tenuta Ulisse este astazi marca simbolica a renasterii enologice din Abruzzo.

Tenuta Ulisse, o expresie moderna a unei traditii de secole de pasiune si daruire fata de pamant, este una dintre cele mai importante proprietati vinicole din Abruzzo. S-a scufundat in mod agresiv in potentialul enorm al terroir-ului unic din Abruzzo si al soiurilor antice, punand o intorsatura contemporana asupra strugurilor indigeni precum Montepulciano D’Abruzzo, Trebbiano D’Abruzzo, Pecorino, Passerina si Cococciola. Vinurile noastre sunt rezultatul pasiunii si experientei lui Antonio si Luigi Ulisse, doi frati dedicati exprimarii potentialului si caracterului vinurilor din regiune. Fiecare pahar din vinul Tenutei Ulisse este o calatorie, o experienta care uimeste, o viziune. „Suntem hotarati sa folosim cele mai expresive si unice terroirs din Abruzzo pentru a crea vinuri deosebite din Abruzzo”.

Crama

Calitate si pasiune. Aceste cuvinte sunt puse in fiecare aspect al angajamentului nostru de a redescoperi soiurile autohtone de struguri si de a reinterpreta soiurile internaționale. Tenuta Ulisse se prezinta ca o crama moderna, dinamica, care valorifica o noua era in care imbina tehnologia moderna de vinificatie si stilul de viata energic al vietii contemporane, exprimand potentialul si caracterul strugurilor nativi din Abruzzo. Ne-am dezvoltat propriul stil de operare, iar acest lucru se reflecta in abordarea noastra cu privire la producerea vinului. Calitate si pasiune. Aceste cuvinte sunt puse in fiecare aspect al angajamentului nostru de a redescoperi soiurile autohtone de struguri si de a reinterpreta soiurile internaționale. Vinurile noastre exprima viziunea unica a vinificatiei Tenuta Ulisse, si anume producerea de vinuri grozave, cu o personalitate incitanta, expresie a pamantului nostru, dar intotdeauna cu o marcata vocatie internationala.

Temperatura de servire: 18 °C.

Asocieri culinare: carne rosie si vanat.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Primitivo
  • Tara de origine - Italia
  • An recolta - 2020
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu
  • Apelatie - Terre di Chieti IGP

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile