Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2017

Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2017
Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2017

Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2017

Vinul care a inventat, practic, categoria superpremium în România, Cabernet Sauvignon-ul SOARE joacă de atunci într-o ligă numai a lui! Complex – cu arome de fructe roșii de pădure, ciocolată, vanilie, condimente – fin texturat, amplu, suportă descriptori din lumea vinului și din afara ei. Este sculptural, gastronomic, cere învechire pentru a-și demonstra calitățile dar oferă emoție de la început până la sfârșit.

2017: 93 pct. Robert Parker

119,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Louis Pasteur zicea că „E mai multă filosofie într-o sticlă de vin decât în toate cărţile”. Probabil se referea la o sticlă de vin bun şi aici se încadrează, indubitabil, Soare Roşu.
Un vin sec, complex, obtinut din soiul de struguri Cabernet Sauvignon (100%), de un roşu rubiniu intens, cu arome de fructe de pădure, vanilie, caramel, ciocolată şi condimente fine, conturează un portret solemn, aristocratic al vinului, înnobilat prin maturare timp de 18 luni în barrique-uri de stejar franţuzesc. Gustul plin, textură consistenta şi postgustul de lungă durată, atribuie acestei licori adjective la superlativ. Indiferent de context, Soare Roşu atrage priviri şi discuţii în adresa sa. Un vin care se recomandă a fi consumat la temperatura de 18*C împreună cu preparate din carne roşie sau brânzeturi maturate.
În condiţii de pivniţă, Soare Roşu poate fi învechit la sticla 8-12 ani, timp în care îşi îmbogăţeşte aromele si gustul. Soare Roşu, un vin de-a dreptul memorabil!

Potential de invechire: Vinul poate fi invechit la sticla min 20 ani.

Asociere culinara: se poate servi la preparate din carne rosie preparata la cuptor sau gratar, vanat mare, preparate traditionale romanesti pe baza de carne, branzeturi maturate.

Temperatura de servire: 16-18 °C.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2017
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile