Dragaica Rosie Crama Oprisor

Dragaica Rosie Crama Oprisor
Dragaica Rosie Crama Oprisor- vin rosu sec

Dragaica Rosie Crama Oprisor

In Drăgaica Roşie se îmbină supleţea Pinot-ului Noir cu forţa Cabernet-ului Sauvignon, catifelarea Merlot-ului şi picanteria Shiraz-ului. Echilibrat, armonios, cu nuanţe intense şi plăcute ce dezvoltă arome de prune uscate, coacăze, lemn uşor prăjit şi ciocolată cu lapte, îl face potrivit scopului pentru care a fost creat: asocierea cu preparatele gastronomice.

57,12 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Dragaica Rosie Crama Oprisor

„Dragaica rosie” este un cupaj rubiniu stralucitor produs de profesorul Liviu Grigorica din 4 soiuri rosii: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir si Shiraz. Isi trage numele de la sarbatoarea de Sanziene, cunoscuta si sub numele de Dragaica, pe care romanii din diverse zone ale tarii o celebreaza pe 24 iunie. Dragaica este o sarbatoare inchinata coacerii granelor si protectiei culturilor, iar in vinul care ii poarta numele putem regasi cate ceva din spiritul acesteia.

Nu putem însă să-i refuzăm acestui vin şi dreptul de a fi consumat de plăcere la o întâlnire amicală, supleţea şi uşoara lui moliciune făcându-l foarte atrăgător.

Decantat îndelung şi servit în cele mai bune pahare existente, va oferi o linie incredibilă de note şi arome, spunând o poveste foarte, foarte lungă.

ASOCIERE CULINARA: Preparate din carne de vita, porc, vanat

Temperatura de servire: 18-20°C

Categoria: Vin rosu

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir si Shiraz
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2018
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile