Lista produselor producătorului Prince Stirbey


Crama de vinificatie a domeniului Stirbey din Dragasani, in dimensiunea sa actuala, a fost conceputa de Printul Barbu Alexandru Stirbey la inceputul secolului XX, pentru prelucrarea strugurilor dintr-o suprafata de aprox. 20 hectare de vie, sau 70-80.000 litri de vin pe an.


Si astazi aceasta este productia anuala din crama Stirbey. Bineinteles a fost redotata dupa criteriile moderne de vinificatie: cisterne din inox, folosite in primele faze ale vinificatiei, de fermentare si limpezire, butoaie de stejar de diferite dimensiuni, pentru maturarea vinurilor rosii, o presa pneumatica, care prin presiuni reduse evita distrugerea moleculelor de arome naturale din struguri, si o linie de imbuteliere moderna care garanteaza ambalarea vinului in sticle in conditii sterile


http://www.stirbey.com/

 • Prince Stirbey Cabernet Sauvignon
  Disponibil
  Prince Stirbey Cabernet Sauvignon

  Vinificat exclusiv din soiul de struguri Cabernet Sauvignon, invechit un an in butoaie de stejar, acest vin place datorita gustului intensiv de fructe tipic soiului, este vinul rosu care este pastrat cel mai mult la maturat si la invechit in sticla de catre crama Stirbey. 

  Vinificat exclusiv din soiul de struguri Cabernet Sauvignon, invechit un an in butoaie...

  Vinificat exclusiv din soiul de struguri Cabernet Sauvignon, invechit un an in butoaie de stejar, acest vin place datorita gustului intensiv de fructe tipic soiului, este vinul...

 • Cramposie Selectionata Prince Stirbey - Vin alb sec
  Disponibil
  Prince Stirbey Cramposie Selectionata

  Un vin parfumat, cu arome specifice de fructe bine coapte precum mere galbene si pere, deloc obositor prin corpolența, cu o aciditate vioaie si o mineralitate fina.

  Un vin parfumat, cu arome specifice de fructe bine coapte precum mere galbene si pere,...

  Un vin parfumat, cu arome specifice de fructe bine coapte precum mere galbene si pere, deloc obositor prin corpolența, cu o aciditate vioaie si o mineralitate fina.

 • Dessert Prince Stirbey
  Disponibil
  Prince Stirbey Dessert

  Un vin in editie limitata, aceasta Tamaioasa Romaneasca te va face sa vibrezi. Nascut din struguri stafiditi, cu o concentratie de zahar de 350 de grame pe litru, aceasta licoare prezinta arome intense de trandafiri, miere si fructe uscate. Aciditatea proaspata completeaza concentratia ridicata de zahar si asigura un postgust lung si intens.

  Un vin in editie limitata, aceasta Tamaioasa Romaneasca te va face sa vibrezi. Nascut...

  Un vin in editie limitata, aceasta Tamaioasa Romaneasca te va face sa vibrezi. Nascut din struguri stafiditi, cu o concentratie de zahar de 350 de grame pe litru, aceasta...

 • Disponibil
  Prince Stirbey Feteasca Regala

  Feteasca Regala este un soi romanesc ce se caracterizeaza prin gustul specific de fructe exotice, care integreaza aciditatea proaspata in mod placut in structura sa.

  Feteasca Regala este un soi romanesc ce se caracterizeaza prin gustul specific de...

  Feteasca Regala este un soi romanesc ce se caracterizeaza prin gustul specific de fructe exotice, care integreaza aciditatea proaspata in mod placut in structura sa.

 • Prince Stirbey Feteasca Regala Fata Din Butoi
  Disponibil
  Prince Stirbey Feteasca Regala Fata Din Butoi

  Dupa o invechire de mai bine de un an in sticle, acest vin arata potentialul extraordinar al soiului de struguri de Feteasca Regala – soiul blazon al soiurilor de struguri albi din Romania: un buchet intens de fructe coapte si condimente, urmat de o structura densa si armonioasa in gura, integrand perfect influenta maturarii in butoi in textura naturala de taninuri fine de la struguri.

  Dupa o invechire de mai bine de un an in sticle, acest vin arata potentialul...

  Dupa o invechire de mai bine de un an in sticle, acest vin arata potentialul extraordinar al soiului de struguri de Feteasca Regala – soiul blazon al soiurilor de struguri albi...

 • Prince Stirbey Feteasca Regala Genius Loci
  Disponibil
  Prince Stirbey Feteasca Regala Genius Loci

  Fermentat si maturat 12 luni in butoaie de stejar romanesc – „metoda traditionala“ de vinificare, care ii da un buchet rafinat si o textura intensa, dar foarte armonioasă in gura.

  Fermentat si maturat 12 luni in butoaie de stejar romanesc – „metoda traditionala“ de...

  Fermentat si maturat 12 luni in butoaie de stejar romanesc – „metoda traditionala“ de vinificare, care ii da un buchet rafinat si o textura intensa, dar foarte armonioasă in gura.

 • Cuvee Genius Loci
  Disponibil
  Prince Stirbey Genius Loci

  Prin acest vin continuam gama noastra de vinuri “Genius Loci”, inspirate de “Zeul Locului” din podgoria Dragasani, create din soiuri autohtone, urmarind traditiile locale, fie in vie fie in crama. Si astfel “Zeul Locului” poate sa inspire si pe amatorii de vin sa inteleaga in intregime aceste vinuri: O sticla de vin, cat de excelenta ar fi, niciodata nu se poate explica in intregime ea insasi. 

  Prin acest vin continuam gama noastra de vinuri “Genius Loci”, inspirate de “Zeul...

  Prin acest vin continuam gama noastra de vinuri “Genius Loci”, inspirate de “Zeul Locului” din podgoria Dragasani, create din soiuri autohtone, urmarind traditiile locale, fie...

 • Merlot
  Disponibil
  Prince Stirbey Merlot

  Dupa mai bine de un an de maturizare in butoaie de stejar s-a dezvoltat un vin rosu clasic produs 100% din struguri Merlot, cu o culoare rosie-grena adanca. Aroma specifica de prune coapte, visine cu o aroma placut picanta de ienupar si dafin. Gustul are un corp plin, taninuri cu granulatie fina deja bine integrate si o structura acidica buna ofera acestui vin un potential deosebit de invechire.

  Dupa mai bine de un an de maturizare in butoaie de stejar s-a dezvoltat un vin rosu...

  Dupa mai bine de un an de maturizare in butoaie de stejar s-a dezvoltat un vin rosu clasic produs 100% din struguri Merlot, cu o culoare rosie-grena adanca. Aroma specifica de...

 • Prince Stirbey Merlot Reserva
  Stoc epuizat
  Prince Stirbey Merlot Reserva

  Provenind din aceeasi vie, are totusi un caracter complet opus vinului de Merlot clasic al nostru : un buchet foarte concentrat de condimente – piper, dafin, ienupar – urmat de o textura deasa si intensa, care patrunde gura pana in ultimul colt, cu un final lung si persistent : rezultatul unui experiment al nostru, de a lasa strugurii intr-o mica parcela pana la supracoacerea lor pe butuci.

  Provenind din aceeasi vie, are totusi un caracter complet opus vinului de Merlot clasic...

  Provenind din aceeasi vie, are totusi un caracter complet opus vinului de Merlot clasic al nostru : un buchet foarte concentrat de condimente – piper, dafin, ienupar – urmat de...

  85,00 lei
  Adaugă în coș Vizualizaţi
 • Prince Stirbey Merlot Rezerva Ordinul Suveran Militar De Malta
  Disponibil
  Prince Stirbey Merlot Rezerva Ordinul Suveran Militar De Malta

  Vinul este elegant si bine echilibrat, cu un buchet de mure si prune coapte, de tonuri de piele, scortisoara si boabe de cafea. Textura de taninuri fine, arome de piper negru si ciocolata amara dau vinului un corp persistent, adanc si lung, dar nu gras: un echilibru perfect intre textura, aciditate si arome. Vinul are un potential ridicat de invechire de minim 8-10 ani.

  Vinul este elegant si bine echilibrat, cu un buchet de mure si prune coapte, de tonuri...

  Vinul este elegant si bine echilibrat, cu un buchet de mure si prune coapte, de tonuri de piele, scortisoara si boabe de cafea. Textura de taninuri fine, arome de piper negru si...

 • Negru de Dragasani
  Disponibil
  Prince Stirbey Negru De Dragasani

  Soiul de Negru de Dragasani, descendent din Negru Vartos si Babeasca Neagra, cu arome intense si o structura proaspata si catifelata, ne-a inspirat sa facem primul vin rosu din gama Stirbey care s-a imbuteliat direct dupa vinificatie, fara invechire in butoaie de lemn. Reda caracterul soiului, cu o impresie proaspata si arome intense de fructe si condimente. 

  Soiul de Negru de Dragasani, descendent din Negru Vartos si Babeasca Neagra, cu arome...

  Soiul de Negru de Dragasani, descendent din Negru Vartos si Babeasca Neagra, cu arome intense si o structura proaspata si catifelata, ne-a inspirat sa facem primul vin rosu din...

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi