Nals Margreid Pinot Bianco "Sirmian"

Nals Margreid Pinot Bianco "Sirmian"
Nals Margreid Pinot Bianco "Sirmian"

Nals Margreid Pinot Bianco "Sirmian"

”Miros de piatră, sărat, cu note de lime și jeleu de gutui; suculent, cu arome de ghimbir și pere pe palatin. Aciditate vioaie și sfârșit foarte floral. Delicios, va rezista bine în timp.”

110,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

95 Puncte Decanter: ”Miros de piatră, sărat, cu note de lime și jeleu de gutui; suculent, cu arome de ghimbir și pere pe palatin. Aciditate vioaie și sfârșit foarte floral. Delicios, va rezista bine în timp.”

94 Puncte James Suckling: ”Arome frumoase de piersici, mango și lămâi care conduc spre un vin corpolent, proaspăt, cu aciditate vibrantă și sfârșit lung, aromat. Caracterul salin și mineral se evidențiază în final.”

Ediția 2016 - 95 Puncte James Suckling: ”Fabulos de focusat și fin, cu caracter mineral, sărat și de ardezie. Corp mediu, liniar și acid. Foarte multă energie și focusare. Foarte persistent.”

                  - Tre Bicchieri Gambero Rosso 2018

                 - Wine Spectator, Premiul criticilor 2018 - “Drept recunoaștere pentru producerea unuia dintre cele mai mari vinuri din lume”

Editia 2015 - Tre Biccheri Gambero Rosso 2017

                  - 93 Puncte Falstaff Wein Guide

Ediția 2014: 91 Puncte Parker
Ediția 2012: Gambero Rosso - ”Cel mai bun vin alb din 2014”

Podgoria Nals Margreid s-a instalat de multă vreme în Olimpul producătorilor din Alto Adige. Vinurile lor sunt tot mai reprezentative pentru această regiune, mai definite și impecabile din punct de vedere stilistic. Ele sunt rezultatul selecționării radicale a strugurilor atât în vie cât și în cramă.

Recomandări gastronomice: un excelent aperitiv, dar și un minunat companion pentru paste sau risotto cu midii și creveți, antreuri, paste și pește.

Temperatura de servire: 10°C.

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Pinot Bianco
  • Tara de origine - Italia
  • An de recolta - 2017
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Alb

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile