Nals Margreid Sauvignon Blanc Mantele

Nals Margreid Sauvignon Blanc Mantele
Nals Margreid Sauvignon Blanc "Mantele"

Nals Margreid Sauvignon Blanc Mantele

Culoare: galben-verzui deschis. Miros: intens, de mere feliate, mango și ananas. Gust: exotic și complex, cu corp plin și arome abundente de fructe tropicale și mere feliate; sfârșit lung și aromat 

145,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Nals Margreid Sauvignon Blanc "Mantele" 2018


Perioada optimă de consum: 2020 - 2024

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Recomandări gastronomice: minunat ca aperitiv și un companion foarte plăcut pentru aperitive, preparate din legume sau, când e la maturitate, cu sparanghel

Temperatura de servire: 10°C

Potențial de învechire: 10 ani

Maturat 8 luni în butoaie mari de stejar.

93 Puncte James Suckling: ”Un Sauvignon bogat și complex, cu arome de mere feliate, mango și ananas. De asemenea, ciuperci și flori. Corpolent și complex. Aluzii de stejar nou.”

Ediția 2017 - 94 Puncte James Suckling: ”Nasul are note distincte de grapefruit roz, papaya uscată, piper alb, rozmarin și cimbru, nucșoară și iasomie. Corpolent, cu o abundență de fructe tropicale cărnoase și fructe cu sâmbure, dar și cu subtonuri saline și cu un filon sesizabil de aciditate care ajută la crearea sfârșitului lung, mineral.”

Ediția 2016 - 93 Puncte James Suckling: ”Un Sauvignon făcut într-un stil exotic, cu o bogăție de arome de piersici trecute de maturitate și pământ un pic ud. Corp mediu, o abundență de fruct și sfârșit lung și aromat.”

Ediția 2015 - 92 Puncte Suckling: ”O abundență de arome de măr feliat, lămâie și lemon grass. Corp plin, textură ușor uleioasă și cremoasă. Sfârșit proaspăt. Aciditate splendidă.”

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Sauvignon Blanc
  • Tara de origine - Italia
  • An recolta - 2018
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Alb

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile