Nals Margreid Chardonnay Magred

Nals Margreid Chardonnay Magred
Nals Margreid Chardonnay "Magré"

Nals Margreid Chardonnay Magred

Culoare: galben-pai intens și strălucitor. Miros: proaspăt, cu note de ananas și fructe tropicale. Gust: aciditate plăcută și răcoritoare, structură remarcabilă, arome mature de banană, ananas și fructe tropicale care conduc spre sfârșitul mineral și proaspăt 

98,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Nals Margreid Chardonnay "Magred" 2019

Perioada optimă de consum: 2020-2024

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Recomandări gastronomice: vinul e minunat singur, dar merge foarte bine cu antreuri și pește la grătar

Temperatura de servire: 10°C

Maturat 7 luni în tancuri de inox și butoaie mari de stejar.

92 Puncte James Suckling: ”Un vin alb opulent, cu buchet de mere fierte și aluzii de lemon curd. O adiere de crustă de plăcintă. Corpolent, stratificat și frumos. Beți-l acum.”

93 Puncte Luca Maroni

Ediția 2018 - 93 Puncte Suckling: ”Un Chardonnay bogat și sălbatic, cu parfum de mere fierte și ananas și adieri de frișcă și praline. Corp mediu spre plin. Textură cremoasă. Făcut în butoaie mari de stejar. Beți-l sau păstrați-l.”
Ediția 2017 - 92 Puncte Suckling
 
Podgoria Nals Margreid s-a instalat de multă vreme în Olimpul producătorilor din Alto Adige. Vinurile lor sunt tot mai reprezentative pentru această regiune, mai definite și impecabile din punct de vedere stilistic. Ele sunt rezultatul selecționării radicale a strugurilor atât în vie cât și în cramă.

Înființată în 1985 prin fuziunea a două podgorii istorice, Nalles și Magrè-Niclara, Nals Margreid este astăzi o cooperativă care reunește 138 de viticultori și 150 de hectare de vie. Din respect pentru natură și consumatori, nu se folosesc pesticide sau alte produse chimice, iar majoritatea lucrărilor se efectuează manual. Varietatea mare a soiurilor cultivate, îi permite oenologului Harald Schraffl să-și exerseze talentul creând unele dintre vinurile ”must have” ale apelațiunii. În ciuda diversității impresionante, toate sunt făcute cu o acurateță rară, care le plasează în rândul vinurilor de clasă mondială.

Nu în ultimul rând, în 2011, vechea cramă a fost înlocuită cu o construcție modernă, dar ancorată în tradiția locului – o adevărată atracție turistică, la fel de remarcabilă precum vinurile ei.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Chardonnay
  • Tara de origine - Italia
  • An recolta - 2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Alb

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile