Nals Margreid Chardonnay Kalk

Nals Margreid Chardonnay Kalk
Nals Margreid Chardonnay ”Kalk”

Nals Margreid Chardonnay Kalk

Culoare: galben închis strălucitor. Miros: elegant și proaspăt, cu note exotice de lime, lămâie și măr. Gust: opulent, cu o prospețime foarte plăcută, corp mediu spre plin, fructuozitate foarte plăcută și sfârșit crocant 

72,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Nals Margreid Chardonnay ”Kalk” 2020

Perioada optimă de consum: 2021-2024

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Recomandări gastronomice: ca aperitiv sau cu pește, fructe de mare, paste

Temperatura de servire: 10°C

Maturat 5 luni în tancuri de inox.

Începând cu ediția 2018, vinurile din linia clasică a Nals Margreid poartă, fiecare, câte un nume - Kalk (calcar), în cazul Chardonnay-ului.
90 Puncte James Suckling: ”Chiar dacă nasul pare mai puțin expresiv, pe palatin are profunzime și un echilibru satisfăcător între cremozitatea discretă și aciditatea vioaie.”

Ediția 2019 - 92 Puncte James Suckling: ”Un Chardonnay cu o frumoasă densitate și puritate a fructului și note de măr feliat fiert și lămâie. Corp mediu spre plin, stratificat și fructat. Aluzii de minerale și citrice în final. Beți-l acum.”

Ediția 2018 - 93 Puncte James Suckling: ”Foarte cremos și plăcut, cu parfum și arome de pere feliate și măr, împletite cu note de lâmâie și minerale. Corp mediu. Aciditate frumoasă. Nebaricat! Beți-l acum.”

Ediația 2017 - 91 Puncte James Suckling: ”Un Chardonnay substanțial, cu frumoase note de iaurt ușor și fructe tropicale. Proaspăt și foarte curat. O frumusețe. Corp mediu spre plin. Sfârșit proaspăt. Nebaricat.”

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Chardonnay
  • Tara de origine - Italia
  • An recolta - 2020/2022
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Alb

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile