Nals Margreid Gewürztraminer "Leiten"

Nals Margreid Gewürztraminer "Leiten"
Nals Margreid Gewürztraminer "Leiten"

Nals Margreid Gewürztraminer "Leiten"

Buchet intens și complex de trandafir, fructe tropicale, cuișoare. Gust foarte plăcut, suculent și complex, cu structură armonioasă, catifelat și mineral. Sfârșit lung, persistent.

75,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Nals Margreid Gewürztraminer "Leiten"

Perioada optimă de consum: 2020-2025

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Soi: Gewürztraminer

Culoare: galben-auriu strălucitor  

Miros: buchet intens și complex de cuișoare, fructe tropicale, mere, pere și adieri de condimente

Gust: foarte plăcut, suculent și complex, cu structură armonioasă, catifelat și mineral, cu sfârșit lung, persistent

Recomandări gastronomice: un excelent aperitiv, dar și un minunat companion pentru pește, fructe de mare, crustacee, preparate asiatice picante

Alcool: 14,5%

Temperatura de servire: 12°C

Maturat 5 luni tancuri de inox.

Ediția 2018 - 90 Puncte James Suckling: ”Un vin catifelat și fructat, cu arome de cuișoare, mere feliate și pere. Ușor picant. Corp mediu. Sfârșit aromat. Un Gewürz ușor.”

Ediția 2017 - 92 Puncte James Suckling

Podgoria Nals Margreid s-a instalat de multă vreme în Olimpul producătorilor din Alto Adige. Vinurile lor sunt tot mai reprezentative pentru această regiune, mai definite și impecabile din punct de vedere stilistic. Ele sunt rezultatul selecționării radicale a strugurilor atât în vie cât și în cramă.

Înființată în 1985 prin fuziunea a două podgorii istorice, Nalles și Magrè-Niclara, Nals Margreid este astăzi o cooperativă care reunește 138 de viticultori și 150 de hectare de vie. Din respect pentru natură și consumatori, nu se folosesc pesticide sau alte produse chimice, iar majoritatea lucrărilor se efectuează manual. Varietatea mare a soiurilor cultivate, îi permite oenologului Harald Schraffl să-și exerseze talentul creând unele dintre vinurile ”must have” ale apelațiunii. În ciuda diversității impresionante, toate sunt făcute cu o acurateță rară, care le plasează în rândul vinurilor de clasă mondială.

Nu în ultimul rând, în 2011, vechea cramă a fost înlocuită cu o construcție modernă, dar ancorată în tradiția locului – o adevărată atracție turistică, la fel de remarcabilă precum vinurile ei.

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Gewürztraminer
  • Tara de origine - Italia
  • An de recolta - 2019/2020
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Alb

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile