Lista produselor producătorului Crama Rasova


Un areal ideal scăldat în soarele dobrogean creează o experiență nouă pentru toți cei curioși să viziteze Crama Rasova.
Prezența soarelui joacă un rol esențial pentru calitatea strugurilor și a vinului și reprezintă unul dintre simbolurile puternice ale cramei. Potențialul uriaș al terroir-ului este dat de amplasarea în vecinătatea Dunării, fiind influențat de o sumă de factori favorabili dezvoltării unei podgorii de calitate: climă uscată, prezența vântului adus de Dunăre, sol calcaros și nisipos, lanțul trofic dobrogean: prezența unor plante și animale rare (țestoasa de uscat dobrogeană, popândăul, pelicanul).
Vizitatorii pot urmări cursul Dunării de pe terasele însorite ale cramei, care descriu un peisaj fermecător și care completează armonios „drumul vinului”.
Principalele soiuri de struguri cultivate la Rasova, cu grijă și pasiune pentru calitate, sunt: Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Cabernet, Syrah și Pinot Noir.


http://www.cramarasova.ro/

 • Rasova Chardonnay
  Disponibil
  Rasova Chardonnay

  Vin de culoare galben pai cu reflexii verzui si limpiditate forte buna, mineral, racoritor, cu intensitate si corpolenta medie ce exprima aromele citrice ale unui chardonnay proaspat.

  Vin de culoare galben pai cu reflexii verzui si limpiditate forte buna, mineral,...

  Vin de culoare galben pai cu reflexii verzui si limpiditate forte buna, mineral, racoritor, cu intensitate si corpolenta medie ce exprima aromele citrice ale unui chardonnay...

 • Rasova Pinot Gris
  Disponibil
  Rasova Pinot Gris

  Culoare galben pai cu reflexii verzui si limpiditate buna, fin, cu intesitate ridicata in gust si miros, fiind dominat de note de fructe galbene si flori de camp. Un vin elegant sustinut de aciditate buna, mineralitate si alcool bine integrat.

  Culoare galben pai cu reflexii verzui si limpiditate buna, fin, cu intesitate ridicata...

  Culoare galben pai cu reflexii verzui si limpiditate buna, fin, cu intesitate ridicata in gust si miros, fiind dominat de note de fructe galbene si flori de camp. Un vin elegant...

 • Rasova Rose Pinot Noir
  Disponibil
  Rasova Rose Pinot Noir

  Un rose din Pinot Noir de culoare roz pal, cristalin, elegant, versatil, ce se distinge prin prospetime si arome intense de fructe rosii de padure si citrice, fiind o alegere buna in zilele insorite de vara.

  Un rose din Pinot Noir de culoare roz pal, cristalin, elegant, versatil, ce se distinge...

  Un rose din Pinot Noir de culoare roz pal, cristalin, elegant, versatil, ce se distinge prin prospetime si arome intense de fructe rosii de padure si citrice, fiind o alegere...

 • Rasova Sauvignon Blanc
  Disponibil
  Rasova Sauvignon Blanc

  Un vin galben cristalin cu reflexii verzui, foarte proaspăt, tânăr, cu miros si gust de intensitate medie, cu parte fructată și florală prezentă prin flori de soc, fructul pasiunii, papaia, cu o mineralitate foarte bună.

  Un vin galben cristalin cu reflexii verzui, foarte proaspăt, tânăr, cu miros si gust de...

  Un vin galben cristalin cu reflexii verzui, foarte proaspăt, tânăr, cu miros si gust de intensitate medie, cu parte fructată și florală prezentă prin flori de soc, fructul...

 • Rasova Tortuga Alb
  Disponibil
  Rasova Tortuga Alb

  Vinul este de culoare galben auriu, cristalin, intens in gust si miros, onctuos, corpolent, echilibrat, cu un profil aromatic destul de complex unde se regasesc note de fructe galbene coapte si vanilie.

  Vinul este de culoare galben auriu, cristalin, intens in gust si miros, onctuos,...

  Vinul este de culoare galben auriu, cristalin, intens in gust si miros, onctuos, corpolent, echilibrat, cu un profil aromatic destul de complex unde se regasesc note de fructe...

 • Rasova Tortuga Rosu
  Disponibil
  Rasova Tortuga Rosu

  Vinul este de culoare rosu rubiniu intens cu note de fructe negre de padure si condimente, fin, elegant, echilibrat, complex, cu postgust de ciocolata neagra.

  Vinul este de culoare rosu rubiniu intens cu note de fructe negre de padure si...

  Vinul este de culoare rosu rubiniu intens cu note de fructe negre de padure si condimente, fin, elegant, echilibrat, complex, cu postgust de ciocolata neagra.

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Oferte speciale

 • Liliac Rose - vin rose sec
  Liliac Rose

  Un vin Pinot Noir de culoarea...

  40,02 lei (-31%) 58,00 lei
Toate promoțiile