Lista produselor producătorului Valahorum

„Vinul românesc merită mai mult. Merită crame în care vinul se face nu mult, ci aproape de perfecțiune; merită să-și aducă înapoi valorile – și iată că Răzvan Macici se întoarce acasă; merită să își întâlnească publicul în locuri unice, în care pasiunea și măiestria să poată fi descoperite. Am adus laolaltă trei astfel de locuri: Crama Apogeum, Crama Mierla Albă și Crama Drăgășani.


Și astfel am fondat Valahorum, un proiect prin care ne propunem să oferim vinurile-reper ale României, prin unirea soiurilor, zonelor viticole și oamenilor ce au cel mai mult de oferit unui domeniu cu potențial imens pentru România.”

 • Valahorum Chardonnay 2018
  Disponibil
  Valahorum Chardonnay 2018

  Expresiv, proaspat si persistent, cu nuante de pere coapte, coaja de portocala dulce-amaruie si o aciditate fina si echilibrata de acea nobila si rara mineralitate a chardonnay-urilor de mare clasa.Arome fine și bine echilibrate, extrase din lemnul de stejar.

  Expresiv, proaspat si persistent, cu nuante de pere coapte, coaja de portocala...

  Expresiv, proaspat si persistent, cu nuante de pere coapte, coaja de portocala dulce-amaruie si o aciditate fina si echilibrata de acea nobila si rara mineralitate a...

 • Valahorum Feteasca Neagra 2016
  Disponibil
  Valahorum Feteasca Neagra 2016

  Rosu intens, purpuriu, cu nuante violacee. Proaspat si generos cu arome de fruct negru de padure, pruna si visina coapta la care se adauga un caracter delicat de piper alb si marzipan. Gustativ, suntem intampinati de acelasi fruct negru si de prospetimea taninurilor suple si perfect integrate in moliciunea lor cu notele suave extrase din lemnul de stejar. Condimentat, viu si persistent.

  Rosu intens, purpuriu, cu nuante violacee. Proaspat si generos cu arome de fruct negru...

  Rosu intens, purpuriu, cu nuante violacee. Proaspat si generos cu arome de fruct negru de padure, pruna si visina coapta la care se adauga un caracter delicat de piper alb si...

 • Valahorum Merlot 2016
  Disponibil
  Valahorum Merlot 2016

  Rosu viu, adanc, cu nuante violacee. Vinul ne imbie cu arome dulci-amarui de visine, fructe rosii de padure si o placuta senzatie de prospetime. Mure, cirese coapte si nuante de ciocolata neagra se combina cu bogatia taninurilor moi Un vin clasic, cu o structura generoasa si excelent potential de invechire.

  Rosu viu, adanc, cu nuante violacee. Vinul ne imbie cu arome dulci-amarui de visine,...

  Rosu viu, adanc, cu nuante violacee. Vinul ne imbie cu arome dulci-amarui de visine, fructe rosii de padure si o placuta senzatie de prospetime. Mure, cirese coapte si nuante de...

 • Valahorum Shiraz 2016
  Disponibil
  Valahorum Shiraz 2016

  Rosu viu si intens cu nuante visinii. Aromatic, ofera nuante de fruct rosu de padure si mirodenii picante.Gustativ, ne intampina un vin vibrant, viu si interesant cu nuante de zmeura coapta, cirese si piper alb macinat. Alaturi de acestea regasim taninuri fine si bine integrate. Un vin expresiv si persistent.

  Rosu viu si intens cu nuante visinii. Aromatic, ofera nuante de fruct rosu de padure si...

  Rosu viu si intens cu nuante visinii. Aromatic, ofera nuante de fruct rosu de padure si mirodenii picante.Gustativ, ne intampina un vin vibrant, viu si interesant cu nuante de...

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile