Valahorum Feteasca Neagra

Valahorum Feteasca Neagra
Valahorum Feteasca Neagra

Valahorum Feteasca Neagra

Culoarea e un rubiniu intens stralucitor.Vinul este extrem de generos, cu arome de magiun și vișină coaptă, cărora li se adaugă o notă de trufă neagră, cuișoare și frunze de tutun uscat. Gustativ, suntem întâmpinați de o voluptuozitate remarcabilă, unde descoperim fructe roșii de pădure, cireșe negre și vișine. Taninurile suple și perfect integrate conturează complexitatea acestui vin.Delicios acum,va evolua frumos prin pastrare corectain urmatorii 5 ani.

57,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Strugurii de Feteasca Neagra au fost selectionati din cele mai bune plantatii viticole si recoltati manual in ladite odata ce au atins momentul maturitatii optime; odata ajunsi la crama au fost trecuti mai intai printr-un proces de sortare riguroasa si desciorchinare. Procesul de vinificatie a debutat cu o perioada de macerare 'la rece' a mustuielii. Omogenizarea periodica a mustului in fermentatie cu pielita strugurilor a asigurat extractia aromelor tipice de soi, culoarea si taninurile. Vinul tanar a fost tras la maturare in butoaie din lemn de stejar pentru 12 luni de maturare. Procesele de conditionare si filtrare au fost pastrate la un minim necesar, pentru a nu se pierde nimic din caracterul generos si din culoarea intensa a vinului.

Temperatura de servire16° C.

Asocieri culinare: un vin excelent pentru preparatele din carne de porc, sarmalute si tochitura, pastrama de miel , mancaruri Mediteraneene, pasta cu sosuri rosii si ciuperci sau branzeturi mature.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile