Lista produselor producătorului Vinarte

Din entuziasmul unui grup de investitori români, francezi şi italieni, pasionaţi de viticultură şi încrezători în extraordinarul potenţial al viilor româneşti este semnat, în anul 1998, actul de naştere al companiei.


Rezultatele au răsplătit aproape imediat pasiunea şi perseverenţa cu care s-a lucrat din prima clipă. Dupa 4 ani, primele noastre vinuri semnate: “Prince Matei”, “Prince Mircea” şi “Soare” au creat o adevărată “revoluţie” pe piaţa românească şi străină, obţinând recunoaşterea internaţională prin numeroasele medalii şi distincţii la prestigioase concursuri internaţionale.


Încrederea în potenţialul viticulturii românesti, fascinaţia unei tradiţii care pe aceste meleaguri datează din antichitate, dorinţa de a restabili prestigiul vinului românesc în lume sunt doar trei din motivele care ne-au convins sa dăm un nume ambiţiei noastre de a produce un vin de excepţie. Aşa s-a născut VINARTE.  


http://www.vinarte.ro/


 • Castel Bolovanu Cabernet Sauvignon - Vin rosu sec
  Disponibil
  Castel Bolovanu Cabernet Sauvignon Vinarte

  Castel Bolovanu Cabernet Sauvignon este un vin limpede, roşu rubiniu intens, strălucitor cu reflexii purpurii, cu un miros  intens, arome precum fructe de pădure, coacaze, afine, nuanţe de piper negru. Are un gust sec, plin, echilibrat, cu tanini maturi, uşor astringent şi post-gust prelung.

  Castel Bolovanu Cabernet Sauvignon este un vin limpede, roşu rubiniu intens,...

  Castel Bolovanu Cabernet Sauvignon este un vin limpede, roşu rubiniu intens, strălucitor cu reflexii purpurii, cu un miros  intens, arome precum fructe de pădure, coacaze,...

 • PRINCE MATEI Merlot - vin rosu sec
  Disponibil
  Prince Matei Merlot Vinarte

  Un cupaj in care Merlot-ul isi taie partea leului (90%), iar Cabernet Sauvignon-ul adauga o nota aparte. O prezenta limpede, rubinie pana la extaz, in care gustul sec, corpolent, dezvaluie o textura bine echilibrata de tanini dulci, delicat astringenta. Cu un post-gust prelung, acest vin iti va incanta si narile cu aromele de piper negru, ciocolata, cafea si vanilie, invitandu-te la o calatorie a simturilor.

  Un cupaj in care Merlot-ul isi taie partea leului (90%), iar Cabernet Sauvignon-ul...

  Un cupaj in care Merlot-ul isi taie partea leului (90%), iar Cabernet Sauvignon-ul adauga o nota aparte. O prezenta limpede, rubinie pana la extaz, in care gustul sec,...

 • PRINCE MIRCEA Merlot - vin rosu sec
  Disponibil
  Prince Mircea Merlot Vinarte

  Prince Mircea este un vin limpede, rosu rubiniu intens stralucitor cu reflexii brun roscate. Acesta ne va surprinde cu un miros intens si elegant, cu arome caracteristice de prune coapte si fructe de padure, vanilie, caramel, ciocolata neagra, condimente dulci. Gustul acestuia este sec, plin, textura densa, puternic si echilibrat, cu tanini rotunzi si post-gust prelung.

  Prince Mircea este un vin limpede, rosu rubiniu intens stralucitor cu reflexii brun...

  Prince Mircea este un vin limpede, rosu rubiniu intens stralucitor cu reflexii brun roscate. Acesta ne va surprinde cu un miros intens si elegant, cu arome caracteristice de...

 • SOARE Cabernet Sauvignon
  Disponibil
  Soare Cabernet Sauvignon 2013 Vinarte

  Soare Cabernet Sauvignon are un buchet intens, aromele de lemn si condimente completand gustul taninos inca crud,limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate. Olfactiv: intens şi elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură şi coacăze negre), vanilie, caramel, ciocolată şi condimente fine. Gustativ: sec, plin, textura consistentă, complex cu tanini maturi şi post-gust delungă durată.

  Soare Cabernet Sauvignon are un buchet intens, aromele de lemn si condimente completand...

  Soare Cabernet Sauvignon are un buchet intens, aromele de lemn si condimente completand gustul taninos inca crud,limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate....

 • Soare Cabernet Sauvignon 2016 Vinarte
  Disponibil
  Soare Cabernet Sauvignon 2016 Vinarte

  Vizual: limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate. Olfactiv: intens şi elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură şi coacăze negre), vanilie, caramel, ciocolată şi condimente fine. Gustativ: sec, plin, textură consistentă, complex cu tanini maturi şi post-gust de lungă durată.

  Vizual: limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate. Olfactiv:...

  Vizual: limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate. Olfactiv: intens şi elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură şi coacăze...

  Preț redus! 90,25 lei
  Adaugă în coș Vizualizaţi

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile