Vinarte Prince Mircea Cabernet Sauvignon

Vinarte Prince Mircea Cabernet Sauvignon
Sec, plin, textura consistenta, complex. Arome de fructe rosii mature, prune uscate, note usor condimentate si de piper, postgust lung
Sec, plin, textura consistenta, complex. Arome de fructe rosii mature, prune uscate, note usor condimentate si de piper, postgust lung
Spre sfarsitul fermentatiei alcoolice vinul este tras in barrique-uri de stejar frantuzesc unde are loc si fermentatia malolactica, urmata de o perioada de innobilare a vinului prin maturare timp de 12 luni. Vinul este imbuteliat si invechit la sticla minim 6 luni in pivnita cramei.Temperatura optima de consum este de 16-18 degC. Se poate servi alaturi de carne rosie preparata la cuptor sau gratar, vanat mare, preparate traditionale romanesti pe baza de carne, branzeturi maturate.Vinul poate invechit la sticla (8-12 ani) in conditii de pivnita, astfelcapatand o textura catifelata si un buchet complex