Crama Jelna Navicella By Jelna Alb

Crama Jelna Navicella By Jelna Alb
Crama Jelna Navicella By Jelna Alb

Crama Jelna Navicella By Jelna Alb

Culoarea este un galben verzui. Vinul isi etaleaza elegant cu deosebita rigoare, straturile aromatice: in prima cupola revarsa arome de soc si ardei gras, in cea de-a doua cupola apar aromele de tei, flori albe montane si piersica. In cea de-a treia cupola gasim note de kerosen, placinta de mere, si un melanj de condimente si minerale subtil reprezentate, precum cocos, rozmarin, sare si cremene. Avem o structura implinita, puternica, transpusa vertical intr-un extract ridicat, bazat pe aciditate. Batonnage-ul si baricarea timp de 6 luni i-a stabilit o fundatie pe care aromele s-au asezat in straturi si s-au stabilizat foarte bine la nivel molecular.

96,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Strugurii au fost culesi manual si adunati in ladite de capacitate mica (10kg) in a 2-a decada a lunii Octombrie, pentru ca mai apoi sa fie stocati in depozite frigorifice cu scopul de a fii adusi la o temperatura joasa de aproximativ 0-2 grade C.

Imediat ce au atins temperatura optima, strugurii au fost dezciorchinati cu blandete. Apoi au fost sortati cu atentie cu ajutorul unei mese vibrante. Zdrobiti fiind usor, acestia si-au urmat cursul natural spre recipientul de inox, unde au fost lasati la crio-maceratie timp de 72 de ore. S-a selectat mustul ravac, care a fost supus unei fermentatii alcoolice secventiale, timp de 26 de zile, intr-un tanc de inox captusit pe interior cu doage natur (fara prajire), de stejar transilvanean.

Vinul a fost maturat timp de 6 luni in barrique-uri de stejar transilvanean natur, fara prajire, cu cel mai inalt indice de finete.

Editie limitata: 5313 sticle.

Temperatura de servire: 6 - 8 °C.

Asocieri culinare:se poate asocia la meniuri cu somon, stridii, fructe de mare si tapas-uri

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - 60% Feteasca alba, 20% Sauvignon blanc, 20% Riesling de Rhin
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13,9%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile