Lista produselor producătorului Crama Budureasca

Noua crama Budureasca inaugurata in primavara anului 2013 are o suprafata de 5300 mp fiind una dintre cele mai noi si mai mari crame din Dealu Mare.


Crama este ingropata pe 3 dintre laturi pentru a se incadra perfect in peisaj si pentru a beneficia de un control termic ridicat. Constructia avangardista si tehnologia de ultima ora utilizata pentru echiparea ei ne indreptateste sa afirmam ca avem una dintre cele mai moderne crame din Romania, cu o capacitate de productie si stocare de 2,5 mil. litri vin.


Complexul dispune de asemenea de birouri si mai multe spatii pentru degustare cu vedere spre sala baricurilor precum si un magazin pentru desfacere si vanzare.


În prezent, vinurile de Budureasca sunt cunoscute și apreciate pentru caracteristicile si aromele lo runice si pentru vinificarea in stilul modern, adaptat la Lumea Noua. Pe aceste dealuri, printre vestigiile stravechii civilizatii dace din Valea Budureasca, maiestrim vinurile noastre in deplin respect fata de natura, fata de licoarea insasi si fata de clientii nostri.


Din nobila mostenire a acestor dealuri am pastrat mandria, simplitatea si onestitatea. Pentru vinuri romanesti cu adevarat nobile.


Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.budureasca.ro/


Crama Budureasca

 • Cabarnet Sauvignon Budureasca Premium
  Disponibil
  Cabernet Sauvignon Budureasca Premium

  Culoare rubiniu închis, arome intense de măsline negre, condimente și coacăze cu o frumoasă notă de stejar ars. Gust plin, robust și complex cu taninuri ferme ce scot în evidență aromele de fructe roșii, ciocolată neagră și notele de vanilie, stejar și tabac în postgust.

  Culoare rubiniu închis, arome intense de măsline negre, condimente și coacăze cu o...

  Culoare rubiniu închis, arome intense de măsline negre, condimente și coacăze cu o frumoasă notă de stejar ars. Gust plin, robust și complex cu taninuri ferme ce scot în...

 • Cabernet Sauvignon Origini Budureasca
  Disponibil
  Cabernet Sauvignon Origini Budureasca

  Vin de culoare roșu intens și arome plăcute de fructe coapte de cireșe negre și mure, cu note fine de stejar. Gustul amintește de coacăze negre și mure care împreună cu taninurile natural, cât și cele imprimate de lemnul de stejar crează un postgust lung și fructos. Acest vin a fost învechit în butoaie din lemn de stejar american timp de un an de zile, fapt ce a desăvârșit calitatea acestui vin. Prenzintă un înalt potențial de învechire în...

  Vin de culoare roșu intens și arome plăcute de fructe coapte de cireșe negre și mure,...

  Vin de culoare roșu intens și arome plăcute de fructe coapte de cireșe negre și mure, cu note fine de stejar. Gustul amintește de coacăze negre și mure care împreună cu...

 • Chardonnay Budureasca Premium
  Disponibil
  Chardonnay Budureasca Premium

  Culoare galben auriu pal cu arome de fructe tropicale și note fine de stejar. Vin corpolent, untos, cu gust de fructe tropicale coapte și cu un final lung, plăcut.

  Culoare galben auriu pal cu arome de fructe tropicale și note fine de stejar. Vin...

  Culoare galben auriu pal cu arome de fructe tropicale și note fine de stejar. Vin corpolent, untos, cu gust de fructe tropicale coapte și cu un final lung, plăcut.

 • Daphix Budureasca Premium
  Disponibil
  Daphix Budureasca Premium

  Un vin galben verzui, cu arome proaspete de pere și caise coapte. Corpolent și echilibrat, dar în același timp parfumat la gust ca un măr zemos de vară. Un post gust lung și fructuos, ce amintește de piersicile coapte din livada bunicilor.

  Un vin galben verzui, cu arome proaspete de pere și caise coapte. Corpolent și...

  Un vin galben verzui, cu arome proaspete de pere și caise coapte. Corpolent și echilibrat, dar în același timp parfumat la gust ca un măr zemos de vară. Un post gust lung și...

 • Feteasca Neagra Budureasca Premium
  Disponibil
  Feteasca Neagra Budureasca Premium

  Roșu rubiniu închis, cu arome de coacăze negre, mure și o notă fină de condimente. Gust plăcut de cireșe negre, prune uscate și lemn de stejar.Un vin rotund, corpolent, taninuri moi, catifelate și cu un bun potențial de învechire.

  Roșu rubiniu închis, cu arome de coacăze negre, mure și o notă fină de condimente. Gust...

  Roșu rubiniu închis, cu arome de coacăze negre, mure și o notă fină de condimente. Gust plăcut de cireșe negre, prune uscate și lemn de stejar.Un vin rotund, corpolent, taninuri...

 • Feteasca Neagra Origini Budureasca
  Disponibil
  Feteasca Neagra Origini Budureasca

  Culoare rosu rubiniu, un buchet deosebit unde s-au reunit murele, coacazele si visinele supracoapte invaluite intr-o nota de vanilie si ciocolata neagra cu fructe. In gust corpolenta si aciditatea accentueaza aromele mai inainte mentionate aducand in peisaj magiunul de prune si gemul de visine. Postgust lung, fructuos cu note subtile de tabac si un iz usor de afumat.

  Culoare rosu rubiniu, un buchet deosebit unde s-au reunit murele, coacazele si visinele...

  Culoare rosu rubiniu, un buchet deosebit unde s-au reunit murele, coacazele si visinele supracoapte invaluite intr-o nota de vanilie si ciocolata neagra cu fructe. In gust...

 • Fume Budureasca Premium
  Disponibil
  Fume Budureasca Premium

  Culoare galben pai, cu arome de piersici și caise coapte și note fine de stejar afumat, cu gust cremos de piersici și vanilie și cu un final lung și plăcut.

  Culoare galben pai, cu arome de piersici și caise coapte și note fine de stejar afumat,...

  Culoare galben pai, cu arome de piersici și caise coapte și note fine de stejar afumat, cu gust cremos de piersici și vanilie și cu un final lung și plăcut.

  Preț redus! 36,10 lei
  Adaugă în coș Vizualizaţi
 • Merlot Budureasca Premium
  Disponibil
  Merlot Budureasca Premium

  Culoare rubiniu închis, cu arome de fructe de pădure și note puternice de nucă de cocos și vanilie. Gust puternic de fructe de pădure și stejar, cu taninuri fine și catifelate, bine integrate, un vin corpolent și rotund, plăcut și ușor de băut.

  Culoare rubiniu închis, cu arome de fructe de pădure și note puternice de nucă de cocos...

  Culoare rubiniu închis, cu arome de fructe de pădure și note puternice de nucă de cocos și vanilie. Gust puternic de fructe de pădure și stejar, cu taninuri fine și catifelate,...

 • Disponibil
  Noble 5 Budureasca

  Noble 5 este un cupaj creat din 5 soiuri nobile de struguri, asemanatoare unei vechi familii regale care a condus aceste ținuturi timp de secole.Fiecare soi de struguri este parte integrantă a familiei regale care împreună formează Noble 5.

  Noble 5 este un cupaj creat din 5 soiuri nobile de struguri, asemanatoare unei vechi...

  Noble 5 este un cupaj creat din 5 soiuri nobile de struguri, asemanatoare unei vechi familii regale care a condus aceste ținuturi timp de secole.Fiecare soi de struguri este...

 • Noble White 2017
  Disponibil
  Noble White 2018 Budureasca

  Galben pai cu reflexe verzui discrete și arome de fructe tropicale și flori de iasomie provenite de la soiul Muscat Ottonel. Gustul este intens, cu multă prospețime de mango și cantalup, susținute de aciditatea plăcută moștenită de la Sauvignon Blanc. Chardonnay-ul îmbogătește acest vin prin corpolență medie, note fine de vanilie și o textură catifelată, obținute prin procedeul de batonnage aplicat în timpul fermentației. 

  Galben pai cu reflexe verzui discrete și arome de fructe tropicale și flori de iasomie...

  Galben pai cu reflexe verzui discrete și arome de fructe tropicale și flori de iasomie provenite de la soiul Muscat Ottonel. Gustul este intens, cu multă prospețime de mango și...

 • Origini Vinoteca Feteasca Neagra Vinuri Vechi de Budureasca
  Disponibil
  Origini Vinoteca Feteasca Neagra - Vinuri Vechi de Budureasca

  Un vin rosu sec exceptional din colectia de Vinoteca Origini Vinuri Vechi de Budureasca, imbuteliat in serie limitata. Culoare rosu rubiniu inchis cu arome placute de condimente si note fine de tutun ce se imbina perfect. Gustul complex de cirese negre se inchide intr-un postgust persistent cu note fine de migdale.

  Un vin rosu sec exceptional din colectia de Vinoteca Origini Vinuri Vechi de...

  Un vin rosu sec exceptional din colectia de Vinoteca Origini Vinuri Vechi de Budureasca, imbuteliat in serie limitata. Culoare rosu rubiniu inchis cu arome placute de condimente...

 • Oro Manisa - Cuvee Origini Budureasca
  Disponibil
  Oro Manisa Cuvee Origini Budureasca

  Culoare galben aurie, cu arome intense de stejar și flori de câmp. Vin alb corpolent, cu gust plăcut de stejar și fructe tropicale coapte, cu o aciditate proaspătă și cu un final lung și catifelat.

  Culoare galben aurie, cu arome intense de stejar și flori de câmp. Vin alb corpolent,...

  Culoare galben aurie, cu arome intense de stejar și flori de câmp. Vin alb corpolent, cu gust plăcut de stejar și fructe tropicale coapte, cu o aciditate proaspătă și cu un...

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile