Lista produselor producătorului Catleya

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un trecut bogat. In plină perioadă La Belle Epoque, prinţul Anton Bibescu, Marcel Proust şi prietenii lor degustau la Paris, în timp ce evocau florile de păr din acel loc mitic, vinurile de Corcova.


După anul 2007, trei francezi pasionaţi de vinuri şi îndrăgostiţi de România, au ales această imagine proustiană pentru a simboliza vinurile obţinute din viile replantate pe vechile pământuri ale prinţului Bibescu. Aşadar, aceştia trei sunt creatorii domeniului Catleya.


Pentru că evocă atât frumuseţea, cât şi plăcerea timpului regăsit, parfumul îmbătător al florii sau al unui vin, Catleya lui Proust reflectă întocmai experienţa sinestezică pe care o simţi atunci când deguşti unul dintre vinurile noastre.



Crama Catleya

 • Catleya Epopee Rosu
  Stoc epuizat
  Catleya Epopee Rosu

  Epopee 2013 de la Catleya este un cupaj roșu de Merlot şi Cabernet Sauvignon, puternic și bogat în arome. În miros regăsim arome de prune uscate, afine, piele, cafea și note ușoare de vanilie datorate perioadei în care vinul a stat la maturare în butoaie de stejar. Gustul este complex, fructat, cu arome de fructe de pădure proaspete, precum zmeura, căpșunile și coacăzele, iar pe final rămân notele condimentate de piper roșu.

  Epopee 2013 de la Catleya este un cupaj roșu de Merlot şi Cabernet Sauvignon, puternic...

  Epopee 2013 de la Catleya este un cupaj roșu de Merlot şi Cabernet Sauvignon, puternic și bogat în arome. În miros regăsim arome de prune uscate, afine, piele, cafea și note...

  95,00 lei
  Adaugă în coș Vizualizaţi
 • Catleya Epopee Syrah
  Disponibil
  Catleya Epopee Syrah 2015

  Un rosu inchis cu reflexii violet. Nas tipic soiului, condimentat, note dominante de cuisoare, ciocolata si fructe de padure negre. Atacul in gura este bine structurat si plin. Final de paine prajita si piele.

  Un rosu inchis cu reflexii violet. Nas tipic soiului, condimentat, note dominante de...

  Un rosu inchis cu reflexii violet. Nas tipic soiului, condimentat, note dominante de cuisoare, ciocolata si fructe de padure negre. Atacul in gura este bine structurat si plin....

 • Catleya Freamat Alb - Vin alb sec
  Disponibil
  Catleya Freamat Alb

  Prin complexitatea lui aromatică, cu arome de cimișir, mugur de coacăze neagră si citrice albe, este foarte reprezentativ pentru soiul Sauvignon. Proaspăt și viu în gura, vă va oferi toată bogăţia paletei sale de arome.

  Prin complexitatea lui aromatică, cu arome de cimișir, mugur de coacăze neagră si...

  Prin complexitatea lui aromatică, cu arome de cimișir, mugur de coacăze neagră si citrice albe, este foarte reprezentativ pentru soiul Sauvignon. Proaspăt și viu în gura, vă va...

 • Catleya Freamat Rose- Vin rose sec
  Disponibil
  Catleya Freamat Rose

  Acest vin este un cupaj de Merlot și Cabernet Sauvignon. Cu o culoare roz deschisă și lucioasă, de tip litchi, acest rosé prezintă un buchet proaspăt, ușor acidulat și cu note generoase de fructe, caise, cocăze roșii și grepfrut. Gustul este plin, corpolent, iar aciditatea plăcută face să se resimtă la final gama complexă de arome.

  Acest vin este un cupaj de Merlot și Cabernet Sauvignon. Cu o culoare roz deschisă și...

  Acest vin este un cupaj de Merlot și Cabernet Sauvignon. Cu o culoare roz deschisă și lucioasă, de tip litchi, acest rosé prezintă un buchet proaspăt, ușor acidulat și cu note...

 • Catleya Freamat Rosu - Vin rosu sec
  Disponibil
  Catleya Freamat Rosu

  Cupaj de Merlot şi Cabernet Sauvignon, recolta Freamăt 2013 este un vin fructos, elegant si complex. Culoarea sa este stralucitoare, purpurie, cu reflexii violacee. Buchetul este dominat de arome de fructe de padure proaspete (zmeură, căpsun,coacăză) şi cu o notă de mentha piperită. Gustul este rotund, catifelat cu taninuri bine echilibrate.

  Cupaj de Merlot şi Cabernet Sauvignon, recolta Freamăt 2013 este un vin fructos,...

  Cupaj de Merlot şi Cabernet Sauvignon, recolta Freamăt 2013 este un vin fructos, elegant si complex. Culoarea sa este stralucitoare, purpurie, cu reflexii violacee. Buchetul...

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile