Crama Jelna Dealu Negru By Jelna Sauvignon Blanc

Crama Jelna Dealu Negru By Jelna Sauvignon Blanc
Crama Jelna Dealu Negru By Jelna Sauvignon Blanc

Crama Jelna Dealu Negru By Jelna Sauvignon Blanc

Culoarea stralucitoare verzuie cu reflectii aurii. Sauvignonul nostru se deschide generos in straturi aromatice, ce aduna arome si senzatii de pomello, flori de soc, fructul pasiunii, lime, agrise si mango. Dezvolta un corp generos, plin, rotund, elegant, dublat cu virilitate de aciditatea specifica zonei. Un alt element forte al vinului nostru, este post-gustul, care reuseste sa cucereasca palatinul si sa ofere o senzatie lunga de prospetime.

54,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Strugurii au fost culesi manual si adunati in ladite de capa-citate mica (10kg) in decada a lunii septembrie, pentru ca mai apoi sa fie stocati in depozite frigorifice cu scopul de a fi adusi la o temperatura joasa de aproximativ 0-2 grade C.

Imediat ce au atins temperatura optima, strugurii au fost selectati cu ajutorul unei mese vibrante si apoi desciorchinati cu blandete. apoi au fost sortati cu atentie cu ajutorul unei mese vibrante. Zdrobiti fiind usor, acestia si-au urmat cursul natural spre presa, unde au fost presati usor cu o presiune de pana la 0.3 bari. Mustul ravac a fost lasat la decantare naturala, fiind imediat deburabat si pregatit pentru fermentare. Incocularea s-a efectuat in 2 faze, secvential, prima cu T. Delbruekii, unde fermentarea a durat 7 zile la o temperatura de 12 grade C, apoi s-a incoculat cu saccharomices Cerevisiae, ridicand temperatura la 14-16 grade C. Aceasta ultima faza, adica faza a 2-a a fermentatiei a durat undeva la 4-5 zile, pana la epuizarea zaharurilor din must.

Editie limitata: 11320 sticle.

Temperatura de servire: 6 °C.

Asocieri culinare:perfect de servit inainte de luarea mesei ca aperitiv, dar si in asociere cu carne de peste gatita in abur sau la cuptor, cu ierburi sau in frunze de palmier.

 

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Sauvignon Blanc
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2021
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile