Vinuri albe Conține 398 produse.

Vinuri albe

Feteasca Albă a aparut ca variaţie clonală din soiul Fetească Neagră în spaţiul din zona Moldovei. Astazi se cultivă în majoritatea regiunilor din România, în Moldova şi Ungaria. Este deci un vechi soi românesc care în timp a fost şi este utilizat în continuare pentru producerea de vinuri de calitate.
În Dealu Mare coacerea se realizează în prima jumatate a lunii septembrie.
Aromele primare sunt citrice, floare de tei, mai apoi evoluează spre flori de câmp, fân proaspăt cosit şi caisă coaptă. Pe lângă arome, vinurile din Fetească Albă se remarcă prin fineţea şi echilibrul deosebit. Este un soi care poate fi maturat în prezenţa lemnului de calitate pentru complexarea aromelor.

 

 • Avincis Feteasca Regala & Pinot Gris
  Disponibil
  Avincis Feteasca Regala & Pinot Gris

  Gustul său este generos, rotund şi bine structurat, cu arome de piersică şi pară condimentată. Buchetul bogat şi complex al acestui vin se deschide către dulceaţa florilor albe şi a caiselor uscate cu o uşoară notă de vanilie. Culoarea acestui vin este auriu deschis strălucitor.

  Gustul său este generos, rotund şi bine structurat, cu arome de piersică şi pară...

  Gustul său este generos, rotund şi bine structurat, cu arome de piersică şi pară condimentată. Buchetul bogat şi complex al acestui vin se deschide către dulceaţa florilor albe...

 • Cuvee Amelie Tamaioasa Romaneasca & Muscat Ottonel Avincis - Vin alb demisec
  Stoc epuizat
  Avincis Cuvee Amelie Tamaioasa Romaneasca

  Culoarea vinului este uşor aurie cu reflexii galbene. Vinul prezintă un buchet exploziv de trandafir, lychee şi coajă de lamâie. Gustul său bogat şi rotund cu uşoare note de mineralitate şi prospeţime, dezvăluind eleganţa şi aromele tipice acestor soiuri aromatice.

  Culoarea vinului este uşor aurie cu reflexii galbene. Vinul prezintă un buchet exploziv...

  Culoarea vinului este uşor aurie cu reflexii galbene. Vinul prezintă un buchet exploziv de trandafir, lychee şi coajă de lamâie. Gustul său bogat şi rotund cu uşoare note de...

  59,00 lei
  Adaugă în coș Vizualizaţi
 • Domnul de Roua in Alb Avincis - Vin alb sec
  Disponibil
  Avincis Domnul De Roua In Alb

  Culoarea acestui vin este galben – verzui deschis. Acest vin dezvăluie un buchet de citrice cu note florale şi subtile note de trandafir. Gustul său prezintă un echilibru perfect între aromele de pară, pepene verde şi aciditate proaspătă.

  Culoarea acestui vin este galben – verzui deschis. Acest vin dezvăluie un buchet de...

  Culoarea acestui vin este galben – verzui deschis. Acest vin dezvăluie un buchet de citrice cu note florale şi subtile note de trandafir. Gustul său prezintă un echilibru...

 • Golem Alb Crama Basilescu - Vin alb sec
  Disponibil
  Golem Alb Crama Basilescu

  Vinul are o complexitate aromatică cu nuanţe de flori de câmp, trandafir, soc și tei, armonizate cu parfum de fructe, preponderent pere, grapefruit și ceva urme de fructe exotice. Gustul este proaspăt, echilibrat,  Chardonnay-ul aduce partea onctuasă şi citrică, iar Feteasca Albă contribuie cu eleganţă și vinuozitate. Postgustul se încheie cu fruct dulce amărui, ușor fumee .

  Vinul are o complexitate aromatică cu nuanţe de flori de câmp, trandafir, soc și tei,...

  Vinul are o complexitate aromatică cu nuanţe de flori de câmp, trandafir, soc și tei, armonizate cu parfum de fructe, preponderent pere, grapefruit și ceva urme de fructe...

 • Sauvignoasse Crama Bauer - Vin alb sec
  Disponibil
  Bauer Sauvignonasse Crama Bauer

  Un adevărat Sauvignonasse prezintă mai puțină aromă de fructe verzi sau tropicale, fiind mai picant, cu mai multe caracteristici minerale. Rezultatul este un vin condimentat, mineral, de o complexitate fină.

  Un adevărat Sauvignonasse prezintă mai puțină aromă de fructe verzi sau tropicale,...

  Un adevărat Sauvignonasse prezintă mai puțină aromă de fructe verzi sau tropicale, fiind mai picant, cu mai multe caracteristici minerale. Rezultatul este un vin condimentat,...

 • Sauvignon Blanc Crama Bauer - Vin alb sec
  Disponibil
  Bauer Sauvignon Blanc Crama Bauer

  Fără urmă de îndoială Sauvignon Blanc și-a găsit o nouă casă în Drăgășani. Strugurii au fost culeși în zorii zilei pentru a proteja aromele și aciditatea. Vinul a fost partial fermentat pe bostina si pastratrat prelungit pe drojdii, pentru a adauga structura si complexitate.

  Fără urmă de îndoială Sauvignon Blanc și-a găsit o nouă casă în Drăgășani. Strugurii au...

  Fără urmă de îndoială Sauvignon Blanc și-a găsit o nouă casă în Drăgășani. Strugurii au fost culeși în zorii zilei pentru a proteja aromele și aciditatea. Vinul a fost partial...

 • Cramposie Selectionata Crama Bauer - Vin alb demidulce
  Disponibil
  Bauer Cramposie Selectionata Crama Bauer

  Combinația de vii vechi împreună cu grija și înțelegerea cultivării viei i-au permis Cramposiei să dezvolte azi struguri cu un profil aromatic foarte complex și un echilibru aproape perfect între nivelul moderat de zahăr și aciditatea ridicată. Astfel, Cramposia ne ofera o gama larga de posibilitati, de la spumant la vinuri dulci. Privim aceasta Cramposie demi-dulce ca fiind nu un desert, ci o altă interpretare elegantă și ușoară a acestei...

  Combinația de vii vechi împreună cu grija și înțelegerea cultivării viei i-au permis...

  Combinația de vii vechi împreună cu grija și înțelegerea cultivării viei i-au permis Cramposiei să dezvolte azi struguri cu un profil aromatic foarte complex și un echilibru...

 • Lacerta Rheinriesling - Vin alb sec
  Disponibil
  Lacerta Rheinriesling

  Vin cu aroma de fan prospat cosit, cremene si floare de tei. Mineralitatea si aciditatea bine proportionata in raport cu gradul alcoolic si zaharul rezidual confera vinului un gust echilibrat.  

  Vin cu aroma de fan prospat cosit, cremene si floare de tei. Mineralitatea si...

  Vin cu aroma de fan prospat cosit, cremene si floare de tei. Mineralitatea si aciditatea bine proportionata in raport cu gradul alcoolic si zaharul rezidual confera vinului un...

 • Lacerta Chardonnay - Vin alb sec
  Disponibil
  Lacerta Chardonnay

  Vin cu personalitate puternica, cu aroma de citrice, banana si fructe tropicale. In gust se regasesc nuante de unt proaspat care dau onctuozitate vinului.

  Vin cu personalitate puternica, cu aroma de citrice, banana si fructe tropicale. In...

  Vin cu personalitate puternica, cu aroma de citrice, banana si fructe tropicale. In gust se regasesc nuante de unt proaspat care dau onctuozitate vinului.

 • Lacerta Muscat Ottonel - Vin alb sec
  Disponibil
  Lacerta Muscat Ottonel

  Vin cu aroma fina darintensa de floare de soc sifructe supracoapte. Gust catifelat, bine integrat in complexul de arome.

  Vin cu aroma fina darintensa de floare de soc sifructe supracoapte. Gust catifelat,...

  Vin cu aroma fina darintensa de floare de soc sifructe supracoapte. Gust catifelat, bine integrat in complexul de arome.

 • Lacerta Sauvignon Blanc - Vin alb sec
  Disponibil
  Lacerta Sauvignon Blanc

  Vin alb cu reflexe galben-verzui, cu aroma de grapefruit, ananas si flori de vita de vie. Gustul este vioi si citric dar in acelasi timp intens si lung.

  Vin alb cu reflexe galben-verzui, cu aroma de grapefruit, ananas si flori de vita de...

  Vin alb cu reflexe galben-verzui, cu aroma de grapefruit, ananas si flori de vita de vie. Gustul este vioi si citric dar in acelasi timp intens si lung.

 • Lacerta Pinot Gris - Vin alb sec
  Disponibil
  Lacerta Pinot Gris

  Vin alb cu reflexe galben-verzui, cu aroma de banane coapte, mere verzi si lamaie. Gustul este intens, plin, cu moliciune specifica fructelor supracoapte.  

  Vin alb cu reflexe galben-verzui, cu aroma de banane coapte, mere verzi si lamaie....

  Vin alb cu reflexe galben-verzui, cu aroma de banane coapte, mere verzi si lamaie. Gustul este intens, plin, cu moliciune specifica fructelor supracoapte.  

Catalog produse

Activează filtre:

Producător

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile