EZOTERIK PRIMO Crama Oprisor

EZOTERIK PRIMO Crama Oprisor
EZOTERIK PRIMO Crama Oprisor
EZOTERIK PRIMO Crama Oprisor EZOTERIK PRIMO Crama Oprisor EZOTERIK PRIMO Crama Oprisor EZOTERIK PRIMO Crama Oprisor

EZOTERIK PRIMO Crama Oprisor

EZOTERIK Primo este un misterios si surprinzator Chardonnay dulce. Buchetul sau complex surprinde cu nuante clare de vanilie si lemn de stejar, ce se suprapun peste aromele intense de fructe confiate. Impactul gustativ scoate in evidenta accente fine de flori de lamai, sofran ori lemn dulce. Este un vin spectacol!

Nr sticle din serie: 876

Cutia este inclusa in pret!

371,88 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

EZOTERIK PRIMO

Crama Oprisor adauga o noua creatie spectaculoasa  in portofoliul sau de Arta si Vin,prezentand Conceptul EZOTERIK PRIMO
Ideea de EZOTERIK este despre trairile profunde si complexe ale vietii. Si nu va fi un singur vin. Vom vedea in timp o familie de elemente extraordinare, speciale, neasteptate si tocmai de aceea ele trebuie privite si intelese ca o serie de initieri si ritualuri. Iar primul pas este acest vin.
EZOTERIK PRIMO este un misterios si surprinzator Chardonnay dulce, din recolta anului 2012 (un an dificil, cu productie mica si vara torida, ceea ce a condus la stafidirea boabelor din ciorchine), asezat cu grija deosebita in doar 876 de cutii obiect, ce contin sticla speciala.Buchetul sau complex surprinde cu nuante clare de vanilie si lemn de stejar, usor ars, ce se suprapun peste aromele intense de fructe confiate. Impactul gustativ scoate in evidenta  accente fine de flori de lamai, șofran ori lemn dulce. Este un vin spectacol!
Particula de “Primo” provine din inceputul seriei, urmand ca la cele ce vor aparea ulterior, numarul din final sa se schimbe.Vinurile din seria EZOTERIK vor fi lansate in asociere cu momente speciale (naturale, istorice, sociale etc) -asa cum este acum legatura cu echinoctiul de primavara, care a reprezentat aparitia sa - un moment in care durata noptii si a zilei sunt perfect egale, in maxim echilibru.
Cutia de EZOTERIK este protectoarea unui cod format din trei elemente de reflectie, trei cercuri magicedesenate,unde individul se oglindeste in timpul vietii. Ele sunt gardienii vinului din interiorul sticlei.
Motto-ul EZOTERIK este: “In the day we die/ in the night we fly”. Cunoasterea este opusa  fata  de ceea ce ai fost invatat pana acum: Ziua-Lumina este gazda mortii noastre progresive/cotidiene, iar Noaptea Intunericul taramul zborului, visarii si libertatii.
Un personaj dual schelet-pasare va fi intruchiparea omului in cele trei reprezentari. In functie de
perioada lumina-intuneric una din jumatati devine dominanta. Echilibrul va fi extrem de dificil de atins,pentru ca cele doua parti din noi, pasarea si scheletul, sunt inseparabil unite.
Conceptul vinului si imaginea apartin artistului Ciprian Paleologu, creatia vinului lui Liviu Grigorica si oenologului Veronica Gheorghiu.


Temperatura de servire: 10-12 °C 

Asocieri culinare: perfect langa branzeturi cu mucegai, maturate, sau mousse -uri și tartine de fructe. Este excepțional cu clatite cu gem de gutui sau cu cozonac cu branza si stafide.

Caracteristici

  • Clasificare - Dulce
  • Soi - Chardonnay
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2012
  • Volum - 0,5 L
  • Alcool - 12,5%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile