Cuvee Sissi Magnum SERVE

Cuvee Sissi Magnum SERVE
Cuvee Sissi Magnum SERVE

Cuvee Sissi Magnum SERVE

Aspect:Roz pal, trandafiriu
Miros:Fin, elegant de caprifoi, dar și fructat, de ananas și pomelo
Gust:Proaspăt, răcoritor, citric, echilibrat cu final lung

158,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Frumusețea zilelor de vară te încarcă de energie. Pășești încet și delicat pe nisipul cald și simți cum bucăți mici de scoici se cuibăresc pe pielea ta fină. Oprește-te măcar un minut și savurează un pahar de vin Cuvée Sissi și culoarea trandafirie te va face să te pierzi în imagini diafane. Bucură-te de un gust răcoritor precum briza mării, proaspăt ca valurile ce se lovesc de țărm și limpede ca infinitul apei. Lasă-te dezmierdat de soare și de mirosurile elegante de flori albe, ananas și pomelo. Gustul echilibrat îți va completa experiența aristocrată.

O vezi? Vântul se joacă în părul ei despletit și soarele îi sărută fruntea și obrajii îmbujorați. Pe pielea-i fină nisipul alunecă ușor. Este ea. Cea pe care ai visat-o dintotdeauna te așteaptă să porniți împreună în călătoria mult dorită. Surprinde-o și declară-i toată dragostea cu un pahar de vin roze diafan și lejer, Cuvée Sissi , care o va face să se simtă ca o prințesă în povestea voastră.

Șoptește-i cuvinte pline de amor așa cum este și explozia de arome ale acestui vin. Gândește-te numai la eleganța florilor de cireș, de lamâi, dar și la persistența dată de ananas și pomelo. Simte-i gustul răcoritor și proaspăt, dar mai ales fin ca buzele ei.

După o toamnă caldă și uscată, 2021 a debutat cu temperaturi scăzute și ploi consistente. Cele două reprize de grindină înregistrate pe parcursul lunii aprilie precum și seceta prelungită din perioada verii au dus la declararea anului 2019 ca cel mai dificil an viticol din istoria regiunii Dealu Mare, din punct de vedere cantitativ. Din fericire strugurii au avut, însă, un nivel calitativ excepțional de bun permițând obținerea acestui vin aristocrat. 

Obținut prin metoda saignee (scurgerea gravitațională a mustului), vinul rose Cuvée Sissi  poate fi savurat la 11°-12°C alături de aperitive sau de mese ușoare de vară. Fiecare bob de strugure este în perfectă armonie cu tine. Vei tresări la vibrația gustului citric așa cum atingerile ei îți fac inima să pedaleze.

Îmbrățișează-i trupul cu toată puterea și deveniți unul singur. Trăiți momentele acestea din plin așa cum se poate consuma Cuvée Sissi pentru care nu recomandăm învechirea.

Ți-am atras atenția? Nu îți trebuie multe pentru a găsi fericirea. O cină romantică alături de persoana iubită, într-o seară de vară, la malul mării. Acum e momentul tău de euforie și eliberare. Păstrează aceste clipe și închide-le într-un pahar de Cuvée Sissi.Astfel, de fiecare dată când îi simți aroma, retrăiești amintirile tale speciale.

Încearcă-l și ne vei da dreptate!

Asocieri culinare: Aperitiv lejer cu brânzeturi, Salată cu pui, Tocană de vițel cu sos de bere și ciuperci de pădure
Temperatura de servire: 11 - 12°

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Pinot Noir
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2022
  • Volum - 1.5l
  • Alcool - 12,8%
  • Culoare - Rose

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile