Cuvee Amaury Magnum SERVE

Cuvee Amaury Magnum SERVE
Cuvee Amaury Magnum SERVE

Cuvee Amaury Magnum SERVE

Un vin cu miros de flori de tei, smochine, lamaie, paine prajita si gust alune de padure, avocado, vanilie, aciditate buna.

Pretul afisat nu include amblajul. Tubul se achizitioneaza separat cu valoarea de 21 RON, TVA inclus.

209,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Cuvée Amaury, al treisprezecelea pe care îl producem, are o complexitate mare şi un echilibru deosebit, care îl va face să reziste mai bine în timp. Ne așteptăm să ne surprindă plăcut în anii ce vor urma, dar poate fi savurat încă de pe acum.
Cuvée Amaury ne desfată cu arome complexe de coajă de pâine proaspătă, citrice, flori de tei și vanilie. Vă recomandăm să-l serviţi rece (140C), ca aperitiv sau în compania unor preparate din peşte, fructe de mare, sau carne de curcan.
Este produs din struguri culesi manual, finalul fermentatiei alcoolice avand loc in baricuri din stejar francez de 1-2 ani. A urmat maturarea pe drojdie si pastrarea in baric ,intotal cca 5 luni ,dupa care s-a trecut la asamblare butoi cu butoi
Acest vin de calitate superioara are potenţial de învechire de minimum 8 ani.
Cuvée Amaury este un vin de calitate superioara, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.
Creat de Guy de POIX în anul 2001, acest Cuvée va purta întotdeauna semnătura creatorului său, dispărut dintre noi în ianuarie 2011.

Asocieri culinare: peşte, fructe de mare, curcan
Temperatura de servire: 14°C

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Sauvignon Blanc 50% Chardonnay 30% Riesling de Rin 20%
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2017
  • Volum - 1.5l
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Alb

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile