Rasova SUR MER Chardonnay

Rasova SUR MER Chardonnay
Rasova SUR MER Chardonnay

Rasova SUR MER Chardonnay

Proaspăt, bine echilibrat şi vibrant, e caracterizat atât de o supleţe şi o precizie minerală, cât şi de o complexitate specifică soiului. Se deschide cu impresii de mere verzi, piersici coapte şi fructe tropicale, încadrate de atingeri de vanilie, alune prăjite, ceară şi pişcot. Gustativ, notele de mere verzi şi pere coapte căpăta amploare alături de aciditatea proaspătă, de grapefruit. Având o corpolenţă medie, vinul arată fineţe şi complexitate, cu o structură bine închegată, bazată pe mineralitate şi aciditate, şi un postgust lung, fructat, citric şi elegant

Vinificator: Răzvan Macici

55,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Având o corpolenţă medie, vinul arată fineţe şi complexitate, cu o structură bine închegată, bazată pe mineralitate şi aciditate, şi un postgust lung, fructat, citric şi elegant.

Proaspăt, bine și vibrant, e caracterizat atât de o suplețe și o precizie minerală, cât și de o greutate specifică soiului. Se deschide cu impresii de mere verzi, piersici coapte și fructe tropicale, încadrate de atingeri de vanilie, alune prăjite, ceară și pișcot. Gustativ, notele de mere verzi și pere coapte capătă amploare alături de aciditate proaspătă, de grapefruit. Având o corpolență medie, vinul arată finețe și complexitate, cu o structură bine închegată, bazată pe mineralitate și aciditate și un postgust lung, fructat, citric și elegant.

Temperatura de servire: 10-12 °C.

Asocieri gastronomice: crustacee, pește, paste și risotto.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Chardonnay
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile