Lista produselor producătorului Crama Basilescu

De la butaşul de viţă de vie până la stropul de vin din pahar, vinul parcurge un drum lung binecuvântat de arşiţa şi frig, ploaie şi vânt, bogaţia solului şi mâinile crăpate ale culegătorilor.


Ajungând apoi prin diverse procedee de vinificaţie în marile rezervoare din inox, cu temperatură controlată, continuând cu procesul de fermentare, filtrare, învechire în butoaie de stejar şi îmbuteliere.


După o lungă călătorie, vinul ajunge în sfârşit să ne încânte simţurile şi să ne poarte într-o lume fascinantă.


https://cramabasilescu.ro/


 • Antentique Cupaj Rosu Crama Basilescu - Vin rosu demisec
  Disponibil
  Auntentique Cupaj Rosu Crama Basilescu

  Un vin de culoare rosu visiniu, opac. Arome intense de fructe negre foarte coapte ce formeaza un nas  dulce de intensitate medie. In gust primul atac este dulce, cu arome ce alterneaza intre mure, afine si visine in alcool, cu note de cacao si structura buna, ‎echilibru bun intre aciditate, tanin si zaharul rezidual al acestui vin demisec. Final mediu cu senzatii de fructe negre coapte.

  Un vin de culoare rosu visiniu, opac. Arome intense de fructe negre foarte coapte ce...

  Un vin de culoare rosu visiniu, opac. Arome intense de fructe negre foarte coapte ce formeaza un nas  dulce de intensitate medie. In gust primul atac este dulce, cu arome ce...

 • Disponibil
  Fetesca Neagra Ingeri Din Micul Paris Crama Basilescu

  Este un vin  roșu-rubiniu intens cu reflexe purpuriu-violacee. Aroma intensă şi persistenta  ne aminteşte de gustul prunelor uscate din copilărie, completată cu nuanțe de piper şi condiment extrase din lemnul baricului de stejar. Gustul  este expresiv şi corpolent. Post gustul este lung, uşor amărui cu prime note de smochine. Este un vin cu personalitate. După ce îl deguşti, poţi să povesteşti cu el în gând mult timp. Te cucereşte!

  Este un vin  roșu-rubiniu intens cu reflexe purpuriu-violacee. Aroma intensă şi...

  Este un vin  roșu-rubiniu intens cu reflexe purpuriu-violacee. Aroma intensă şi persistenta  ne aminteşte de gustul prunelor uscate din copilărie, completată cu nuanțe de piper...

 • Golem Alb Crama Basilescu - Vin alb sec
  Disponibil
  Golem Alb Crama Basilescu

  Vinul are o complexitate aromatică cu nuanţe de flori de câmp, trandafir, soc și tei, armonizate cu parfum de fructe, preponderent pere, grapefruit și ceva urme de fructe exotice.  Gustul este proaspăt, echilibrat,  Chardonnay-ul aduce partea onctuasă şi citrică, iar Feteasca Albă contribuie cu eleganţă și vinuozitate. Postgustul se încheie cu fruct dulce amărui, ușor fumee .

  Vinul are o complexitate aromatică cu nuanţe de flori de câmp, trandafir, soc și tei,...

  Vinul are o complexitate aromatică cu nuanţe de flori de câmp, trandafir, soc și tei, armonizate cu parfum de fructe, preponderent pere, grapefruit și ceva urme de fructe...

 • Golem Rosu Crama Basilescu - Vin rosu sec
  Disponibil
  Golem Rosu Crama Basilescu

  Amprenta aromatică este formată din parfumuri de cacao, ciocolată şi fructe de pădure cu note de prune uscate, caracteristice în general vinului de Feteasca Neagră, după care ies în evidenţă partea minerală şi vegetală, în care Cabernetul si Merlotul aduc condimentul ierbaceu, de tabac, piper negru, scortişoara şi cuisoare.

  Amprenta aromatică este formată din parfumuri de cacao, ciocolată şi fructe de pădure...

  Amprenta aromatică este formată din parfumuri de cacao, ciocolată şi fructe de pădure cu note de prune uscate, caracteristice în general vinului de Feteasca Neagră, după care...

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi