Terra Romana Milenium Rosu Magnum SERVE

Terra Romana Milenium Rosu Magnum SERVE
Editeaza: Terra Romana Milenium Rosu Magnum SERVE
Editeaza: Terra Romana Milenium Rosu Magnum SERVE Editeaza: Terra Romana Milenium Rosu Magnum SERVE

Terra Romana Milenium Rosu Magnum SERVE

Un vin cu miros de fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
Un gust fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra, piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini, alcool bine integrat, final persistent

Pretul afisat nu include amblajul. Tubul se achizitioneaza separat cu valoarea de 21 RON, TVA inclus.

116,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Acest vin a fost creat pentru prima dată în 1998. De-a lungul anilor i-am conturat personalitatea, creându-l din asamblarea unora din cele mai reprezentative loturi de vin din fiecare soi care il compune.
Anul 2013, un an foarte favorabil cantitativ, a permis si obtinerea unor vinuri de calitate deosebita. Cantitatea de apa bine repartizata de-a lungul anului, temperaturile moderate si toamna blanda au permis ca cele trei soiuri rosii sa acumuleze tot ce aveau nevoie pentru ca, impreuna, sa formeze un vin deosebit.
Milenium Roșu 2013 înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Feteasca Neagră, soiul pur românesc caracterizat prin gustul complex, condimentat și tanini eleganți, împrumută din aciditatea și aromele intense ale Cabernet Sauvignon-ului. Amestecul este temperat de suplețea Merlot-ului pentru a crea un vin echilibrat, care aminteste de unele vinuri franceze. Aciditatea buna, taninii puternici dar supli si fini, alcoolul bine integrat, finalul persistent fac din acest vin un bun acompaniator al celor mai sofisticate feluri de mâncare.
Servit la 16-18° C, recomandăm Milenium Roşu 2013 alături de meniuri din carne roşie sau vânat, brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolata neagra.
Pastrat in conditii optime de temperatura, lumina si umiditate, acest vin are un potenţial de învechire de minimum 10 ani.

Asocieri culinare: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolată neagră
Temperatura de servire: 16-18°C

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2013
  • Volum - 1,5 L
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile