Tohani Principele Radu Merlot

Tohani Principele Radu Merlot
Tohani Principele Radu Merlot
Tohani Principele Radu Merlot Tohani Principele Radu Merlot Tohani Principele Radu Merlot

Tohani Principele Radu Merlot

O culoare strălucitoare și extractivă, așa cum ne-a obișnuit. Roșu rubiniu intens cu nuanțe purpurii. În pahar curge dens și suav. Olfact caracterizat de condimente dulci și picante, scorțișoară, piper negru, lemn dulce și vanilie, împrumutată de la baricul de stejar. Petale uscate de violete și trandafir. Nuanțe de chinină și fructe roșii și negre de pădure, mature, mure, coacăze negre, cireșe amare și cătină. Mineral și auster. Gust cald și decis unde regasim promisiunile olfactului: fructe, multe și zemoase, acaparate de un tanin mătăsos și chiar arogant de moale, aproape mestecabil, pentru un vin tânăr. Doar prospețimea ne amintește de anul recent de producție. Armonie, echilibru și eleganță, sunt cuvintele ce-l descriu cel mai bine.

109,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Strugurii au fost culeși manual în lădițe de 15 kg, ulterior au fost sortați cu grijă. După macerarea la rece a boabelor de struguri, între cinci și opt zile, la 8°- 10°C, a urmat fermentația alcoolică controlată la 26°-28° C, care a durat între opt si zece zile. După maturarea la baric de stejar de Allier timp de 12 luni, a urmat învechirea în sticlă vreme de un an și jumătate.

Temperatura de servire: 15-17 °C.

Asocieri culinare:  Recomandăm o decantare de minim două ore. Vă propunem să-l asociați cu mezeluri crud uscate, preparate din carne de vânat, brânzeturi maturate, cotlet de miel cu reducție de vin.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Merlot
  • Tara de origine - Romania
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,8%
  • Culoare - Rosu
  • Apelatie - DOC-CMD Dealu Mare

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile