Rusalca Alba Crama Oprisor

Rusalca Alba Crama Oprisor
Rusalca Albǎ

Rusalca Alba Crama Oprisor

Cupajul Rusalcă Albă poate fi denumit un vin alb “complet”, în care se îmbină fructuozitatea şi personalitatea Chardonnay-ului cu fineţea şi aroma de Sauvignon, asociate cu onctuozitatea şi vioiciunea Rieslingului, toate aşezate pe o structură bine echilibrată de Pinot Gris. Este un vin vioi, proaspăt şi armonios, cu o aromă intensă şi plăcută ce îmbină un parfum fin de flori de primăvară, cu o mineralitate deosebită, specifică Olteniei.

57,12 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Rusalca Alba Crama Oprisor

E de vorbit şi povestit sau este de tăcut şi privit – după cum îi şade mai bine celui căruia i se toarnă.

Cupajul de la Oprisor isi trage numele de la personajul mitic de origine slava, intalnit in folclorul oltenesc. Rusalca este un duh al apelor, o nimfa a raurilor, cu chip de femeie, despre care se spune ca ademeneste tinerii ce trec noaptea pe malul apelor, atragandu-i apoi in adancuri. Vinul Rusalca este un cupaj din patru soiuri albe (Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Pinot Gris) realizat de prof. Liviu Grigorica. Un vin extrem de apreciat al Cramei Oprisor, care se potriveste atat cu mancaruri sofisticate cat si cu preparate usoare din carne alba, paste aromate sau peste la gratar.

ASOCIERE CULINARA: Se potriveste atat cu mancaruri sofisticate cat si cu preparate usoare din carne alba, paste aromate sau peste la gratar. fructe de mare, carne de pui, salate proaspete.

Temperatura de servire: 8-10°C

Categorie : Vin alb

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling Italian si Pinot Gris
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2020/2021
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile