Principesa Margareta Alb Domeniul Coroanei Segarcea

Principesa Margareta Alb Domeniul Coroanei Segarcea
DOMENIUL COROANEI Colecția Principesa Margareta ALB

Principesa Margareta Alb Domeniul Coroanei Segarcea

Principesa Margareta

,,O reputație impecabilă a inspirat un vin cu trăsături nobile și un spirit profund’’

Unul dintre cele mai complexe vinuri albe româneşti, cu o dimensiune florala care da contur si completeaza structura fructata si glicenica a vinului.Arome de cirese si prune albe,vanilie,carcei de vita,flori proaspete de salcam,limeta si flori uscate.

95,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Principesa Margareta Alb Domeniul Coroanei Segarcea

Parcurs olfactiv de mare incredere dominat de prospetime Chardonnay, Pinot Gris, Viognier baricat in butoaie de salcam si stejar, Viognier.

Din primele zile ale lui 1990, când Alteţa Sa Regală Margareta a României se întorcea între românii proaspăt ieşiţi din trista eră comunistă, şi până astăzi, Principesa Moştenitoare a devenit un simbol pentru toate valorile uitate sau ignorate în jumătatea de veac anterioară - onestitate, respect faţă de tradiţie, pasiune pentru excelenţă, modestie, voluntariat, umanism şi caritate. Prin acţiunile de zi cu zi, în toţi aceşti ani, Alteţa Sa Regală a reprezentat pionieratul în formarea unei elite responsabile, care să pună bazele renaşterii morale a României.

Lecţia de istorie pe care podgoria din Segarcea o arată lumii în fiecare zi este ca o lucrare cu adevărat bine făcută nu cade sub vremi, şi nici sub oameni. Chiar şi în cele mai negre timpuri ale etatizării şi colectivizării comuniste, numele Segarcea a rămas un reper de calitate, aşa cum şi l-a dorit întemeietorul său, Majestatea Sa Regele Carol I. În semn de recunoaştere, compania de astăzi rămâne dedicate valorilor născute o dată cu Legea pentru Domeniul Coroanei, din 10 (22) iunie 1884: excelenţă, tradiţie, dragoste şi respect faţă de pământ. 

ASOCIERE CULINARA: peşte si fructe de mare, preparate de pui,curcan si mancaruri asiatice.

Temperatura de servire: 12°C

Categorie: Vin alb

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Viognier, Pinot gris, Chardonnay
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2018
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile