Lista produselor producătorului Troupis Winery

Vinăria Troupis este situată în inima podgoriilor Mantineia la o altitudine de 700 m. în zona cunoscută sub numele de Fteri. Familia lui Ioannis Troupis a fost implicat în industria vinicolă de la mijlocul anilor 1970, când ei culturile de viță de vie cultivate în principal pentru comercializarea produselor lor, dar și pentru fabricarea acestora vin din unele struguri pentru a satisface nevoile familiei.

 • Hoof & Lur Troupis Winery
  Disponibil
  Hoof & Lur Troupis Winery

  Caracteristici: Floral cu note atragatoare de zahar pudra si portocale rosii pe nas. Citrice si aciditate proaspata vibranta pe palatin.

  Caracteristici: Floral cu note atragatoare de zahar pudra si portocale rosii pe nas....

  Caracteristici: Floral cu note atragatoare de zahar pudra si portocale rosii pe nas. Citrice si aciditate proaspata vibranta pe palatin.

 • Tomi Rose Troupis Winery
  Disponibil
  Tomi Rose Troupis Winery

  De culoare somon palid in standardele Provence. Arome bogate, elegante de gutui dulci, capsuni si cirese sunt insotite de indicii de limeta si coaja de mandarina. Trandafir alb, zambile si ciubotica-cucului adauga caracter floral si, cu trecerea timpului, apare si aroma de rahat turcesc. Gust bogat, intens, cu textura grasa, untos si echilibru perfect.

  De culoare somon palid in standardele Provence. Arome bogate, elegante de gutui dulci,...

  De culoare somon palid in standardele Provence. Arome bogate, elegante de gutui dulci, capsuni si cirese sunt insotite de indicii de limeta si coaja de mandarina. Trandafir alb,...

 • Tomi White Troupis Winery
  Disponibil
  Tomi White Troupis Winery

  Caracteristici: Cremos si plin de spirit, oferind arome de tamaie si nuci, cu note de iasomie. Complexitatea vinului precum si capacitatea acestuia de a se invechi cel putin trei ani in sticla sunt rezultatele fermentarii si maturarii strugurilor Moschofilero selectati, in butoaie din lemn.

  Caracteristici: Cremos si plin de spirit, oferind arome de tamaie si nuci, cu note de...

  Caracteristici: Cremos si plin de spirit, oferind arome de tamaie si nuci, cu note de iasomie. Complexitatea vinului precum si capacitatea acestuia de a se invechi cel putin...

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi