Lista produselor producătorului Crama Aramic

În tradiția satului Silagiu s-a păstrat legenda care spune că preotul Zilagi sau Silagi, venit din Ardeal, a întemeiat Silagiul. Altă versiune vorbește despre un haiduc din Sălaj, cu numele de Moise Silăgeanu sau Sălăgeanu, care ar fi unificat cătunele răsfirate într-un singur sat.


De-a lungul timpului, a fost sub ocupația otomană a Banatului, a aparținut Principatelor Transilvaniei, iar după cucerirea Banatului de către austrieci, Banatul devine Voivodina sârbească și Banatul timișan, cu limba oficială germana, iar între 1840-1850, aici s-au așezat coloniști germani și maghiari.
Desi la Silagiu se cultiva vie din cele mai vechi timpuri, in 1895 se aduc în regiune soiuri nobile: Riesling italian, Creata, Muscat Ottonel, Muscat Hamburg, Schiller alb și roșu, Razachel, Silvaner.Pentri mai multe informatii, vizitati  http://crama-aramic.ro/

 • Crama Aramic Cabernet Sauvignon
  Disponibil
  Crama Aramic Cabernet Sauvignon

  Aramic Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, cu o culoare roșie-intensă, miros intens, persistent de mure coapte și arome fine de condimente.

  Aramic Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, cu o culoare roșie-intensă, miros...

  Aramic Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, cu o culoare roșie-intensă, miros intens, persistent de mure coapte și arome fine de condimente.

 • Crama Aramic Feteasca Neagra
  Disponibil
  Crama Aramic Feteasca Neagra

  Aramic Feteasca Neagra este un vin cu o culoarea rosie rubinie intense, reflexe purpurii, intensa, densa.

  Aramic Feteasca Neagra este un vin cu o culoarea rosie rubinie intense, reflexe...

  Aramic Feteasca Neagra este un vin cu o culoarea rosie rubinie intense, reflexe purpurii, intensa, densa.

 • Crama Aramic Merlot
  Disponibil
  Crama Aramic Merlot

  Vinul de Merlot este mai moale, mai delicat, având o culoare roșu-rubiniu și o aciditate mai puțin intense decât cele ale Cabernet Sauvignon.Are aromă de zmeură proaspătă și, fiind mai puțin aspru, poate fi pus în consum mai repede decât Cabernet Sauvignon.

  Vinul de Merlot este mai moale, mai delicat, având o culoare roșu-rubiniu și o...

  Vinul de Merlot este mai moale, mai delicat, având o culoare roșu-rubiniu și o aciditate mai puțin intense decât cele ale Cabernet Sauvignon.Are aromă de zmeură proaspătă și,...

 • Crama Aramic Muscat Ottonel
  Disponibil
  Crama Aramic Muscat Ottonel

  Muscat Ottonel este delicat, fin, extrem de uşor de băut, exprimă feminitate, dar, totusi, cu potenţial de evoluţie pe termen scurt. Vinul are o aromă puternic florală, fructuos, cu o fineţe specială.

  Muscat Ottonel este delicat, fin, extrem de uşor de băut, exprimă feminitate, dar,...

  Muscat Ottonel este delicat, fin, extrem de uşor de băut, exprimă feminitate, dar, totusi, cu potenţial de evoluţie pe termen scurt. Vinul are o aromă puternic florală,...

 • Crama Aramic Muscat Ottonel demidulce
  Disponibil
  Crama Aramic Muscat Ottonel demidulce

  Vinul are o aromă puternic florală, fructuos, cu o fineţe specială. În miros detectăm timid nuanţe de flori de tei, tente minerale, gustul este proaspăt, bine echilibrat, fin, generos, amplu.

  Vinul are o aromă puternic florală, fructuos, cu o fineţe specială. În miros detectăm...

  Vinul are o aromă puternic florală, fructuos, cu o fineţe specială. În miros detectăm timid nuanţe de flori de tei, tente minerale, gustul este proaspăt, bine echilibrat, fin,...

 • Crama Aramic Muscat Ottonel demisec
  Disponibil
  Crama Aramic Muscat Ottonel demisec

  Vinul are o aromă puternic florală, este fructuos, cu o fineţe specială, În miros detectăm timide nuanţe de flori de tei, tente de miere, gustul este proaspăt, bine echilibrat, fin, generos, amplu.

  Vinul are o aromă puternic florală, este fructuos, cu o fineţe specială, În miros...

  Vinul are o aromă puternic florală, este fructuos, cu o fineţe specială, În miros detectăm timide nuanţe de flori de tei, tente de miere, gustul este proaspăt, bine echilibrat,...

 • Crama Aramic Rosu De Silagi
  Disponibil
  Crama Aramic Rosu De Silagi

  Un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment dulce.

  Un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic...

  Un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment...

 • Crama Aramic Sauvignon Blanc
  Disponibil
  Crama Aramic Sauvignon Blanc

  Sauvignon Blanc este vin alb sec, cu o culoare galben verzuie, miros caracteristic soiului din care este produs, intens şi persistent.

  Sauvignon Blanc este vin alb sec, cu o culoare galben verzuie, miros caracteristic...

  Sauvignon Blanc este vin alb sec, cu o culoare galben verzuie, miros caracteristic soiului din care este produs, intens şi persistent.

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi