Lista produselor producătorului Crama Aramic

În tradiția satului Silagiu s-a păstrat legenda care spune că preotul Zilagi sau Silagi, venit din Ardeal, a întemeiat Silagiul. Altă versiune vorbește despre un haiduc din Sălaj, cu numele de Moise Silăgeanu sau Sălăgeanu, care ar fi unificat cătunele răsfirate într-un singur sat.


De-a lungul timpului, a fost sub ocupația otomană a Banatului, a aparținut Principatelor Transilvaniei, iar după cucerirea Banatului de către austrieci, Banatul devine Voivodina sârbească și Banatul timișan, cu limba oficială germana, iar între 1840-1850, aici s-au așezat coloniști germani și maghiari.
Desi la Silagiu se cultiva vie din cele mai vechi timpuri, in 1895 se aduc în regiune soiuri nobile: Riesling italian, Creata, Muscat Ottonel, Muscat Hamburg, Schiller alb și roșu, Razachel, Silvaner.Pentri mai multe informatii, vizitati  http://crama-aramic.ro/

 • Crama Aramic Alb De Silagi
  Disponibil
  Crama Aramic Alb De Silagi

  Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, avand fructuozitate, prospetime si mineralitate, regasindu-se toate caracteristicile celor trei soiuri.

  Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, avand fructuozitate,...

  Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, avand fructuozitate, prospetime si mineralitate, regasindu-se toate caracteristicile celor trei soiuri.

 • Crama Aramic Cabernet Sauvignon
  Disponibil
  Crama Aramic Cabernet Sauvignon

  Aramic Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, cu o culoare roșie-intensă, miros intens, persistent de mure coapte și arome fine de condimente.

  Aramic Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, cu o culoare roșie-intensă, miros...

  Aramic Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, cu o culoare roșie-intensă, miros intens, persistent de mure coapte și arome fine de condimente.

 • Crama Aramic Chardonnay
  Disponibil
  Crama Aramic Chardonnay

  Cu o culoare in care nuantele verzui au fost  inlocuite cu galbenul pai datorat  contactului  cu lemnul de stejar, ARAMIC  Chardonnay isi dezvaluie initial aromele de toast  si pepene galben pentru ca dupa  aerare sa apara  usoare tente de unt. In gust apar si note tropicale de papaya, finalul lung si  extrem de complex, indemnandu-te sa-l asociezi cu preparate din somon, butterfish , fructe de mare, paste si salate.

  Cu o culoare in care nuantele verzui au fost  inlocuite cu galbenul pai datorat...

  Cu o culoare in care nuantele verzui au fost  inlocuite cu galbenul pai datorat  contactului  cu lemnul de stejar, ARAMIC  Chardonnay isi dezvaluie initial aromele de toast  si...

 • Crama Aramic Feteasca Alba
  Disponibil
  Crama Aramic Feteasca Alba

  Culoarea alb galbuie, diafana a vinului din Feteasca Alba te imbie sa descoperi aromele de caisa si flori de lamaita langa care gasim note de miere.Gustul este dominat de caise si fagure de miere , pentru ca in final sa apara si nuante de mar galben bine copt si ananas.

  Culoarea alb galbuie, diafana a vinului din Feteasca Alba te imbie sa descoperi aromele...

  Culoarea alb galbuie, diafana a vinului din Feteasca Alba te imbie sa descoperi aromele de caisa si flori de lamaita langa care gasim note de miere.Gustul este dominat de caise...

 • Crama Aramic Feteasca Neagra
  Disponibil
  Crama Aramic Feteasca Neagra

  Aramic Feteasca Neagra este un vin cu o culoarea rosie rubinie intense, reflexe purpurii, intensa, densa.

  Aramic Feteasca Neagra este un vin cu o culoarea rosie rubinie intense, reflexe...

  Aramic Feteasca Neagra este un vin cu o culoarea rosie rubinie intense, reflexe purpurii, intensa, densa.

 • Crama Aramic Merlot
  Disponibil
  Crama Aramic Merlot

  Vinul de Merlot este mai moale, mai delicat, având o culoare roșu-rubiniu și o aciditate mai puțin intense decât cele ale Cabernet Sauvignon.Are aromă de zmeură proaspătă și, fiind mai puțin aspru, poate fi pus în consum mai repede decât Cabernet Sauvignon.

  Vinul de Merlot este mai moale, mai delicat, având o culoare roșu-rubiniu și o...

  Vinul de Merlot este mai moale, mai delicat, având o culoare roșu-rubiniu și o aciditate mai puțin intense decât cele ale Cabernet Sauvignon.Are aromă de zmeură proaspătă și,...

 • Crama Aramic Muscat Ottonel
  Disponibil
  Crama Aramic Muscat Ottonel

  Muscat Ottonel este delicat, fin, extrem de uşor de băut, exprimă feminitate, dar, totusi, cu potenţial de evoluţie pe termen scurt. Vinul are o aromă puternic florală, fructuos, cu o fineţe specială.

  Muscat Ottonel este delicat, fin, extrem de uşor de băut, exprimă feminitate, dar,...

  Muscat Ottonel este delicat, fin, extrem de uşor de băut, exprimă feminitate, dar, totusi, cu potenţial de evoluţie pe termen scurt. Vinul are o aromă puternic florală,...

 • Crama Aramic Muscat Ottonel demidulce
  Stoc epuizat
  Crama Aramic Muscat Ottonel demidulce

  Vinul are o aromă puternic florală, fructuos, cu o fineţe specială. În miros detectăm timid nuanţe de flori de tei, tente minerale, gustul este proaspăt, bine echilibrat, fin, generos, amplu.

  Vinul are o aromă puternic florală, fructuos, cu o fineţe specială. În miros detectăm...

  Vinul are o aromă puternic florală, fructuos, cu o fineţe specială. În miros detectăm timid nuanţe de flori de tei, tente minerale, gustul este proaspăt, bine echilibrat, fin,...

  30,00 lei
  Adaugă în coș Vizualizaţi
 • Crama Aramic Muscat Ottonel demisec
  Disponibil
  Crama Aramic Muscat Ottonel demisec

  Vinul are o aromă puternic florală, este fructuos, cu o fineţe specială, În miros detectăm timide nuanţe de flori de tei, tente de miere, gustul este proaspăt, bine echilibrat, fin, generos, amplu.

  Vinul are o aromă puternic florală, este fructuos, cu o fineţe specială, În miros...

  Vinul are o aromă puternic florală, este fructuos, cu o fineţe specială, În miros detectăm timide nuanţe de flori de tei, tente de miere, gustul este proaspăt, bine echilibrat,...

 • Crama Aramic Piatra Soarelui Sauvignon Blanc
  Disponibil
  Crama Aramic Piatra Soarelui Sauvignon Blanc

  Gustul este amplu, dominat de mineralitate si nuante intense de mar Granny Smith , in final facandu-si loc nuante tonice de grapefruit.

  Gustul este amplu, dominat de mineralitate si nuante intense de mar Granny Smith , in...

  Gustul este amplu, dominat de mineralitate si nuante intense de mar Granny Smith , in final facandu-si loc nuante tonice de grapefruit.

 • Crama Aramic Pinot Noir
  Disponibil
  Crama Aramic Pinot Noir

  Acest Pinot Noir are o culoare rosu rubiniu cu o intensitate rar intalnita. Aromele de cirese sunt invaluite de note de tutun. In gustul elegant si intens gasim cirese si mure, iar in postgustul lung apar nuante de fum. 

  Acest Pinot Noir are o culoare rosu rubiniu cu o intensitate rar intalnita. Aromele de...

  Acest Pinot Noir are o culoare rosu rubiniu cu o intensitate rar intalnita. Aromele de cirese sunt invaluite de note de tutun. In gustul elegant si intens gasim cirese si mure,...

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile