Dandelion Vineyards Lionheart of the Barossa Valley Shiraz

Dandelion Vineyards Lionheart of the Barossa Valley Shiraz
Dandelion Vineyards Lionheart of the Barossa Valley Shiraz

Dandelion Vineyards Lionheart of the Barossa Valley Shiraz

94 Puncte James Suckling:
”Un vin foarte decadent si bogat, cu caracter de mure, condimente, carne si pamant. Corp plin, dens si suculent, dar, totusi, rafinat si proaspat. Cu multa clasa. Are nevoie de un an sau doi pentru a se inmuia.”

98,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Maturat 18 luni in baricuri frantuzesti, partial noi. Vinul a fost imbuteliat fara a fi limpezit sau filtrat, pentru a capta esenta viei. Va sfatuim sa-l decantati sau sa-l treceti prin aeratorul Vinturi.
94 Puncte James Suckling: ”Un vin foarte decadent si bogat, cu caracter de mure, condimente, carne si pamant. Corp plin, dens si suculent, dar, totusi, rafinat si proaspat. Cu multa clasa. Are nevoie de un an sau doi pentru a se inmuia.”

  • Medalie de Aur, Winemaker Challenge International Winemaker Competition (USA) 2018
  • Medalie de Aur, China Wine & Spirits 2018
  • Medalie de Aur, Critics International Wine Challenge (USA) 2017
  • Medalie de Aur, Vienna AWC International Wine Challenge 2017
  • Medalie de Aur, China Wine & Spirits Awards 2017
  • Medalie de Aur, New Zealand International Wine Show 2017

Dandelion Vineyards este un proiect indraznet, dezvoltat de nume grele ale vinului australian: Peggy si Carl Lindner, Elena si Zar Brooks si Fiona si Brad Rey. Elena, unul dintre cei mai talentati tineri oenologi ai Australiei, raspunde de vinificare, dar si de selectarea strugurilor proveniti din viile vechi, raspandite din Adelaide Hills, Eden Valley, Langhorne Creek, McLaren Vale, Barossa Valley, pana in Fleurieu Peninsula. Rezultatul a luat lumea prin surprindere, vinurile Elenei fiind catalogate drept unele dintre cele mai bune din Australia. Ele au fost rasplatite cu numeroase premii, punctaje si trofee de top, fiind extrem de cautate atat pe piata australiana cat si la export.
Strugurii pentru Lionheart provin dintr-o vie veche de peste 100 de ani, din Barossa.

Recomandari gastronomice: merge perfect cu preparate puternic aromate, carne, tocanite, vanat, branzeturi maturate
Temperatura de servire: 15-18°C

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Shiraz
  • Tara de origine - Australia
  • An recolta - 2017
  • Volum - 0.75l
  • Culoare - Rosu

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile