Sister’s Run Epiphany McLaren Vale Shiraz

Sister’s Run Epiphany McLaren Vale Shiraz
Sister’s Run Epiphany McLaren Vale Shiraz

Sister’s Run Epiphany McLaren Vale Shiraz

Medalie de Aur, Critics International Wine Challenge
Foarte aromat si plin, bine echilibrat, cu arome generoase si curate de dude, afine, prajitura cu mure dulci si ciocolata. Tanini foarte fini, structura buna si sfarsit lung, catifelat.

72,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Medalie de Aur, Critics International Wine Challenge (USA) 2017
Editia 2015 - Medalie de Aur, Sommelier Challenge International Wine Competition 2016
Infiintata in 2001, Sister's Run este proprietatea lui Carl si Pegggy Lindner, proprietari ai legendarei podgorii Langmeil si unii dintre cei mai renumiti viticultori din Barossa. Sotii Brooks, Elena si Zar, se ocupa de vinificare si, respectiv, marketing. Elena Brooks, de fel din Bulgaria, este considerata de multi a fi cel mai bun oenolog al tinerei generatii din Australia. Motto-ul ei? ”Adevarul este in vie, dar dovada este in pahar”.
In descrierea lui Zar, ”Sister's Run este o distractie serioasa. Tanara si talentata, Elena, oenologul nostru, poarta ghete la serviciu, dar are intotdeauna la indemana o pereche de pantofi cu toc, pentru situatii de urgenta, precum o invitatie pentru a-si ridica trofeul la o gala de premiere. Stilleto-ul si cizma sunt simbolurile Sister’s Run - o podgorie dedicata producerii celor mai bune vinuri posibil. Chiar daca despre noi mai glumim, vinurile le luam cat se poate de in serios. Speram ca ele sa va placa la fel de mult pe cat ne-a placut noua sa le facem. Si, nu uitati ca cel mai bun vin e cel care va place.”

Recomandări gastronomice: porumb, legume la grătar, miel, friptură sau grătar de vită cu sos de piper, tocănițe, brânzeturi (în special, Cheddar)
Temperatura de servire: 15-18°C

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Shiraz
  • Tara de origine - Australia
  • An de recolta - 2018
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile