Cuvee Guy De Poix Magnum SERVE

Cuvee Guy De Poix Magnum SERVE
CUVEE GUY DE POIX Magnum SERVE
CUVEE GUY DE POIX Magnum SERVE CUVEE GUY DE POIX Magnum SERVE

Cuvee Guy De Poix Magnum SERVE

Aspect: Rosu rubiniu intens.
Miros: complex: fructe negre bine coapte, pruna usor afumata, afine, condimentat, piper negru, stafide, vanilie.
Gust: puternic: fructe supra-coapte, condimentat, tanini fini dar puternici, un echilibru foarte bun, remanenta impresionanta

Wine Enthusiast April 2021 USA - Cuvée Guy de Poix 2016 - 90 pct

Wine Advocate USA 2021 - Cuvée Guy de Poix 2016 - 90 pct

Pretul afisat nu include amblajul. Tubul se achizitioneaza separat cu valoarea de 30 RON, TVA inclus.

435,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Cuvée Guy de Poix 2016

Prețuiește fiecare clipă petrecută împreună cu prietenii și familia și transformă fiecare moment într-o amintire dragă. Fiecare pahar de Cuvée Guy de Poix 2016 este asemeni unui portal al gândurilor. Servește-l alături de preparate cu carne roșie sau vânat, la grătar sau la cuptor, însă bine condimentate pentru a pune în valoare un gust puternic, dar echilibrat.Simte-te liber să retrăiești și să parcurgi drumul amintirilor. Mirosul complex pe care îl vei întâlni îți va trezi instinctul de aventurier prin lumea pe care tu o vei crea.

Fiecare zi e un nou popas în călătoria noastră prin viață. Nu degeaba se spune că uneori e mai important drumul și nu destinația. Depinde de noi cum reușim să fructificăm momentele pe care le trăim și să facem în așa fel încât să conteze.

Strângem amintiri din oameni, din clipe, arome, gusturi, parfumuri sau din gesturi. Noi îți propunem un vin care te va purta de-a lungul șirului reminiscențelor din trecut. Hai să ne oprim mai întâi în anul 2016. Primăvara timpurie de atunci a fost urmată de o vară caldă și umedă, însă lumina blândă a soarelui a mângâiat boabele de struguri roșii. Astfel strugurii culeși în toamna anului acela au favorizat obținerea unui vin puternic. Cuvée Guy de Poix este ca un elixir al tinereții datorită gustului de fructe supra-coapte, este o băutură echilibrată care ți se întipărește în suflet. Dar mai mult decât atât, mirosul complex îți seduce simțurile cu arome de fructe negre bine coapte, stafide, prune ușor afumate, afine, piper negru și vanilie. Lasă-te purtat de aceste miresme îmbietoare și acceptă provocarea de a trăi cu intensitate.

Obținut exclusiv din soiul Fetească Neagră, Cuvée Guy de Poix 2016 este un vin catifelat, consistent care devine și mai bun odată cu învechirea. Pentru a-i evidenția caracterul special, asezonează-l cu preparate din carne roșie sau vânat, gătite la grătar sau la cuptor. Desăvârșește aceste mâncăruri alese cu sosuri picante și brânzeturi maturate.

 În această călătorie însă, nu uita să te răsfeți, așa că alătură vinului și un desert savuros din ciocolată. Se servește la 15°-16°C, cu o aerare anterioară de o oră, pentru un gust intens. Garantat, vei avea parte de o experiență unică.

 Înțelegi acum, că indiferent unde te vor purta pașii, amintirile dragi rămân întotdeauna în sufletul tău. Păstrează intensitatea momentelor cu un pahar de vin Cuvée Guy de Poix 2016 care îți va deschide de fiecare dată poarta spre cele mai frumoase clipe.

Încearcă-l și te vei convinge!

Potentialul de invechire:Minimum 12 ani

Asocieri culinare: carne de vită cu sos picant, iepure la cuptor, prăjitură vulcan de ciocolată/lava cake

Temperatura de servire:15-16°C, cu o aerare anterioară de circa 2-3 ore

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2016
  • Volum - 1.5l
  • Alcool - 15,5%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile