Principesa Margareta Rosu Domeniul Coroanei Segarcea

Principesa Margareta Rosu Domeniul Coroanei Segarcea
DOMENIUL COROANEI Colecția Principesa Margareta ROȘU - vin rosu sec

Principesa Margareta Rosu Domeniul Coroanei Segarcea

Primul vin românesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat în premieră în viile de la Segarcea în 2005. Pentru acest vin, producţia a fost limitată la 6 tone de struguri per hectar, pentru a asigura un extract deosebit. Arome de gem de capsune,zmeura, afine, tabac, condimente, cacao, ciocolata cu lapte ,rom, cocos si piele fina.

125,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Principesa Margareta Rosu Domeniul Coroanei Segarcea

Gustul este complex,dezvaluindu-se treptat,de la explozia de fructe la nuantele secundare de condimente,finalizat cu un postgust prelung si elegant de lemn dulce si ciocolata cu lapte. Are o mare putere de invechire.

Din primele zile ale lui 1990, când Alteţa Sa Regală Margareta a României se întorcea între românii proaspăt ieşiţi din trista eră comunistă, şi până astăzi, Principesa Moştenitoare a devenit un simbol pentru toate valorile uitate sau ignorate în jumătatea de veac anterioară - onestitate, respect faţă de tradiţie, pasiune pentru excelenţă, modestie, voluntariat, umanism şi caritate. Prin acţiunile de zi cu zi, în toţi aceşti ani, Alteţa Sa Regală a reprezentat pionieratul în formarea unei elite responsabile, care să pună bazele renaşterii morale a României.

Lecţia de istorie pe care podgoria din Segarcea o arată lumii în fiecare zi este ca o lucrare cu adevărat bine făcută nu cade sub vremi, şi nici sub oameni. Chiar şi în cele mai negre timpuri ale etatizării şi colectivizării comuniste, numele Segarcea a rămas un reper de calitate, aşa cum şi l-a dorit întemeietorul său, Majestatea Sa Regele Carol I. În semn de recunoaştere, compania de astăzi rămâne dedicate valorilor născute o dată cu Legea pentru Domeniul Coroanei, din 10 (22) iunie 1884: excelenţă, tradiţie, dragoste şi respect faţă de pământ.

ASOCIERE CULINARA: Poate fi consumat alaturi de carne de miel, vită friptă, vânat sau carne condimentată,branzeturi.

Temperatura de servire: 18°C

Categorie: Vin rosu

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Marselan
  • Tara de origine - Romania
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile