Bon Viveur Rosu Licorna Winehouse

Bon Viveur Rosu Licorna Winehouse
Bon Viveur Cabernet Sauvignon&Merlot Licorna Winehouse

Bon Viveur Rosu Licorna Winehouse

Cupajul rosu are in componenta sa 70% Cabernet Sauvignon vinificat in trei stiluri diferite si 30% vin Merlot vinificat in 2 stiluri diferite. Acest vin grupeaza o serie de parfumuri, de la note vegetale specifice soiurilor, la note de ciocolata alba, nuca de cocos, cacao, vanilie condimentata, cuisoare, scortisoara, fum si trabuc, provenite din fermentare si maturare in vase de lemn de diferite capacitati.

96,39 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Bon Viveur Rosu

Primul vin rosu din Romania cu medalie de aur, 95 puncte la Decanter. Cupajul rosu are in componenta sa 70% vin Cabernet Sauvignon vinificat in trei stiluri diferite si 30 % vin Merlot vinificat in doua stiluri diferite. Acest vin grupeaza o serie de parfumuri, de la note vegetale specifice soiurilor ce-l compun, la note de ciocolata alba, nuca de cocos, cacao, vanilie condimentata, cuisoare, scortisoara, fum si trabuc, provenite din fermentare si maturare in vase de lemn de difierite capacitati. Postgustul, lung cu o completare de arome de invechire.

Temperatura de servire: 14ºC - 16ºC (sugerăm o aerare a vinului timp de 45 de minute)

Asocieri culinare: Se recomandă a fi asociat cu carne roșie, miel, brânzeturi ușor maturate, grătare din porc sau miel cu garnituri neutre sau ușor condimentate.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon&Merlot
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2015
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,3%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile