Davino Domaine Ceptura Rouge

Davino Domaine Ceptura Rouge
DOMAINE CEPTURA ROSU 2011- vin rosu sec

Davino Domaine Ceptura Rouge

De culoare rosu-rubiniu cu reflexe purpurii, buchet foarte bogat, intens, complex si persistent, cu arome distincte de fructe roșii si negre (fond de cirese negre, prune uscate), condimente (piper verde), lemn de stejar si cafea. Pe palat este complex si expresiv, amplu, puternic dar rotund, cu un postgust remanent condimentat, ce pune in evidenta taninurile fine si elaborate.

132,55 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Davino Domanie Ceptura Rouge

Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din parcelele cele mai valoroase, vita de vie având o vârsta medie de circa 37-40 ani. Cele trei soiuri care intra în sortiment sunt vinificate separat. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie în rosu: clasica pe bostina, în vase mici de inox la 26-28oC Cabernet Sauvignon - timp de 29 zile, Merlot – 23 zile si Feteasca Neagra – 19 zile. Fermentatie malolactica desavârsita imediat dupa cea alcoolica, în barrique. 80% maturat 9 - 10 luni în baricuri mici de stejar românesc(225 litri) , restul de 20% în vase de inox. Învechire la sticla minim 30 luni.

ASOCIERE CULINARA: Friptura de rata sau miel la cuptor, carne de vita, paste cu sos alb, trufe, brânzeturi vechi si/sau fermentate.

Temperatura de servire:18°C

Categorie: vin rosu

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon,Merlot,Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2017
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,7%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile