Davino Flamboyant 2018

Davino Flamboyant 2018
Davino Flamboyant 2018

Davino Flamboyant 2018

Culoare: Rosu-rubiniu intens cu reflexe purpurii.
Gust: Complex si expresiv, amplu, puternic dar rotund. Evolutie pe o panta lunga, cu un postgust remanent usor condimentat, ce pune în evidenta taninurile fine si elaborate.
Miros: Complex, persistent si intens, cu nuante de fructe negre, stafide, condiment, piper verde, menta si tabac.

Promotie Promotie!

280,00 lei

-10%

252,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie având o vârsta medie de circa 37 - 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie în rosu: clasica pe bostina, în vase mici de inox la 26-28oC, Cabernet Sauvignon-timp de 30 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–20 zile. Fermentatie malolactica desavârsita imediat dupa cea alcoolica, în barrique. 100% maturat în baricuri de stejar românesc din care: 84% noi si 16% la a doua utilizare timp de minimum 12 luni. În cupaj participa cele mai valoroase butoaie, procentele pe soiuri fiind: Cabernet Sauvignon 67%, Merlot 26% si Feteasca Neagra 7%. Învechire la sticla minimum 28 luni

Asocieri culinare: Carne de miel la gratar sau cuptor, carne de vita împanata, carne de vânat, brânzeturi uscate imbatrânite mediu.
Temperatura de servire: 18-19 grade.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon & Merlot & Feteasc neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2018
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile